S.A.T.U Syawal1430H


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

EhEm..EhEm...dah lamE jugak rasEnya tak updatE blog ni..manE tak nya 17 haribulan lagi dah balik kampung..sEronok bEraya sampai 10 hari kat kampung..
jElEs jE tEngok orang lain upload gambar raya ..tapi aku ni ha..takdE pon gambar bEraya..
tak sEmpat pun nak mElaram nih..pEpagi lagi bErsiap2 nak pEgi sEmbahyang raya..
balik umah jE dah kEna sErbu..mmm
tapi pada aku..raya tahun ni biasa-biasa jE..baju raya pun aku tak bEli ..tapi aku adE la baju raya ..baju yang tEmpah 3 4 bulan sEbElum raya tak pakai pun..so aku jadikan lah baju raya ....blasah jE lah..janji baru
tErasa sEdih jugak bilE bulan Ramadhan dah bErlalu...nak tunggu Ramadhan tahun dEpan lamabat lagi dan paling syahdu bilE fikir sEmpat kah aku bErtEmu Ramadhan yang akan datang?...huk..huk..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
pada aku raya masE zaman kanak2 dulu mEmang bEst ..blE hulur tangan jE nak salam...niat dah tu nak salam..hhihi..mak aku siang2 dah cakap..pEgi raya umah orang niat nak bErsalam2..nak mintak maaf..nak bErziarah..bukan ak duit jE....tapi cam biasaE la misti dapat duit raya..hihii.. 10 sen 20 sEn jE zaman aku dulu..tapi sEronok..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
tapi sEkarang budak2 nampak aku jE hulur tangan gak..tapi bukan nak salam ..nak duit rayE..huhuhu..10 sEn 20 sEn tak main la..paling kurang RM1..
blogger-emoticon.blogspot.com
sEpupu ku yang baru 3 tahun pun pandai..nak duit raya 'inggit' tak nak 'cEn'..huhuu
bijak..bijak..
lEpas raya ....aku yang gawat...adEh..
sabo jE la..tapi tak pE lah..
aku ikhlas ..
bukan sElalu pun..sEtahun sEkali ...


2 comments:

CuTeMiUt78 said...

salam.. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin..

hik..hik..hik.. budak2 sekarang memang pandai kan.. tak nak duit tecit2.. paling2 pun RM 2 kan

Mawar_berduri said...

salam akak...Selamat hari raya maaf zahir batin...
tu la kak, zaman dah berubah ..RM50 bley habis dalam mase beberapa minit je ..huhuhu