K.E.T.E.R.P.A.K.S.A.A.N menukar link blog ku .


Bismillahhirrahmanirrahim

Firstly plEase forgive mE ...
blogger-emoticon.blogspot.com
nak mintak maaf sangat-sangat pada sEmua yang sElalu mengunjungi blog ni.

Mawar tErpaksa mEnukar URL blog ni..
kEtErpaksaan ini bErlaku kErana
satu sEbab yang tak tau dari mana puncanya .. malas nak cErita..buat tEnsion jE pEtang2 cam ni
kalau nak tau sEbab musabab tErsEbut klik disini
sEbEnarnya masalah tu dah bErlaku sEbulan ..tapi Mawar cubE gak jalan lain ..tapi tak lEh ..
So..this is my last choicE
EkcEli..adE lagi 1 choicE..call nuffnag bgtau masalah ni ..tapi adEh..tersangat lah malas nak call2 nih..tak pE la ..tukar jE la URL baru ..rasE nya URL
http://wwwpinkydinkydoo.blogspot.com
adE makhluk lain yang dah gunE..
atau databasE Nuffnag tu tak leh nak bEza dua URL yang mungkin cuma bEza pada fullstop
mm..what evEr lah kan ..
so ni la URL baru Mawar
http://fromthepasttothefuture.blogspot.com
Maaf ye pada kawan2 yang Mawar tak sEmpat nak gtau yang Mawar dah tukar link ..
sorry sangat2..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
Mawar rasE cam rugi jugak kalau tak lEh nak advErtisEd nuffnag kat blog ni ..kepada sesape yang tak tau dan kalau nak tau kebaikan nuffnag ni klik dan rEgistEr nuffnag ..
anda tidak akan rugi apa2...
kalau nak cubE bolEh la klick icon yang bertulis nuffnag/klik untu beramal kat sidebar blog Mawar ..
hihi..promote plak ross ni ..
tak pE ..ape salahnya beramal jariah bulan puasa ni ..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com






13 comments:

[s.u.r.i.a] said...

leh plak yek betindih url nye?su stat reg nuffnag xpnah cek pn. huhu. jenuh la klau prob mcm ni slalu.

kuina said...

set.. update link...

Mawar_berduri said...

tu ar..rasenya database die detect ade 2 kot .. Cek le cik su ..hihi

Mawar_berduri said...

Cik Kuina, Thanks ya..Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin

||| PöJìé PööH ||| said...

ohh ok Mawar..
Noted!!

Mawar_berduri said...

O.k Pojie ... :)

CuTeMiUt78 said...

oh.. gitu rupanya... klu camtu ok la.. :D

Mawar_berduri said...

haah akk.. tu la masalahnya ...hihi :)

arapink said...

bagus gak dik tukar URL baru...yang lama kak ara sokmo lupa..payah tul nk ingat...hehehe

ok, kak ara set link.

SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN untuk mawar sekeluarga :-)

Hazzy Ishak said...

terasa nak tukar url..tp ttau nak letak nama ape..

Mawar_berduri said...

hihi...Selamat hari raya buat k.Ara sekeluarga

Mawar_berduri said...

hazzy : blasah je name pape yang pnting mudah nak ingat ..hihih

dR Backbone said...

Selamat hari Raya Aidilfitri