Outdoor Photoshoot

Bismillah ....

11.11.11 cantik kan nombor ni?
misti ade yang pilih nombor ni untuk akad nikah ...
mungkin jugak ramai yang kawen tarikh ni
haishh....tahun depan kita tunggu 12.12.12 pulak

o.k...saje je ai tunggu no yang cantik ni nak post gambar yang ai cakap ari tu ..huhu

lokasi outdoor : Pantai Remis, Perak
Tarikh : 05 Jun 2011














Sekian.... hihihi...nanti kalau rajin ai upload gambar pose2 kat umah plak yew :) :)







Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

8 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

suka pic no 4. cantik !

rATu kEBaYA said...

cantiknya... rasa nak kawen lagi sekali je.. huhuhu

beautiful_rose said...

amnoi...kemain gamabr dengan suami tersayang ye =)

fathiahRAIHANA said...

cantik pic yg 1st tu :)
meah ngn putih nmapk sweet la . hihi

Cahaya_Kebahag!aan said...

nak pic ni.. dah lame nk story kat blog.. nanti kasi k

CuTeMiUt78 said...

gambo yg dkt pokok kelapa sawit tu.. ala2 cam selendang tersangkut kat pokok tu... nice.. cam ala2 hindustan plak dah...

Hanih Borhan said...

gambaq lawa! :D

Nafisya Ismail said...

mcm hero n heroin hindustan dah aku tgk.. hehe