Mr. Os (OSBON Maharaja lawak Mega) yang sporting

Bismillah ...

Tengahari tadi masa lepas ambik wuduk ..
nampak en.Azmir ngan seseorang ...dengar suara macam kenal je ...
tapi dari belakang tak confirm sgt sape kan ? lagipun nak pi solat dah ....

tapi masa nak solat tu dah gtau kak Sam...
tadi dengar suara macam Mr.Os tu la kak Sam..tapi tak sure ....

dah settle sume nak hantar surat yang My Bos minitkan pada En.Azmir..
so jengok la kat bilik dia..
nampak ....sah tu Mr.Os ...

masa diorang dah abis bincang
(nak invite Osbon untuk Malam MITI)
dia lalu kat depan ni ...ape lagi ...kecoh la ....

Si Nana tu je yang tak perasan ...asyik layan perasaan ...hahahaha
orang dah siap bergambar dia baru nak sedar ...macam orang da sampai Johor dia baru kat KL ..hahahaha....*tetiba mood nak bahan Nana*
sorry nana....tak pe Nana sporting ..wink..winkk

jadi...aku pun tak melepaskan peluang kan ?
trus snap gambo ngan Mr.Os yang sporting morting ni :)))

ape hal la tangan aku tu sibuk nak ber peace bagai ..haish..
burok plak rasenya :PPP


yang belakang tu la bilik aku ..
jadi gambar kami berlatar belakangkan bilik aku ye...
tapi gambar silau sikit...tingkap kat dalam bilik tu terang bebeno bak kata orang perak ..
hihihi


sekian :))





17 comments:

beautiful_rose said...

amboi..kemain.
untung la...

NaNa said...

ceh hampeh rose...
tu tgn jgn peace nk jgk agkt kan hehehe....ala janji Mr os sebut nama aku...ko mana ada hahaha....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@beautiful_rosehihi...tetiba datang untung la jugakkan ? ...hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@NaNayolah..dah ko tu blur2 masa kitorang ambik gambo..dia tau nama ko pun aku yang sebut kot?? wakakakakka

Lynnda said...

Besnye!!!!
K.ros, tukar link blog resepiadlynn.blogspot

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynnda uit..letak la gambo hero kamu tu bantak sikit ..tak puas tengok sekeping 2...comel :))) ...dah ..k.Ros dah save link kamu tu

Lya Colours said...

amboi sempat ye. hehe

JaJa'Z said...

wah..jumpa Os...suka2..

cheqna said...

amboiiiiiiii
jeless mak jema..=)

Lynnda said...

K.ros, nanti saya post pasal my chomel puloks, Insya'Allah! ;p

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours harus ambik kesempatan yang ado ye :PP

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@JaJa'Z Haah...dia sempat lagik wat lawak tau ...hihi :))

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqnajgn la jeles2 mak jema...mak jema lagik femes siap masuk hot.fm lagik ...hihihi :PPPP

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lynndayup.....geram nak tengok gambar tomei-tomei tu :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

mcm mana dia blh datang sana? heheh

BENA said...

wahhhhhhhhhhh . dapa sign dekat tangan tak ? hehehehehe :P

Cahaya_Kebahag!aan said...

gatai ros.. tengok pic ni tetiba jd senyum jgk.. bleh hilang stress i~~~