Pensonic Stand Fan PSF-45B

Bismillah ...
sekarang ni kat KL dah kembali kepada musim panas ...setuju tak?
hujan tu ade tapi udara tu rase panas ...
ke kat umah aku je yang panas? rumah orang lain sojuk? haish..
kami bila balik dari ofis waktu petang ..
memang terasa panasnya ...berbahang btol..

so balik rumah wajib bukak 3kipas ..huhuhu
satu kipas syiling , satu kipas duduk dan satu kipas berdiri ...
sekali petik je kipas berdiri ...dah tak berpusing ..
maknanya nak kena kuar duit lagi dah rosak tu ...
haishhhh


Rupa kipas berdiri kat umah sebijik macam ni ...
tapi yang ni dari google :)

jadinya...lepas makan malam...kami pun bergegas la ke Mid Valley ...
konon nak survey dulu ...tengok harga dulu...
skali sampai je kat Carefour Mid ...
ade sale la Pensonic Stand fan brand yang sama macam yang kat umah tu ...
ape lagi..trus rembat ....

murah o.k ..RM 88 ..harga asal RM 115 -125
jadi kami dah ade pengganti kipas yang rusak itu :))

kalau sesape nak bli kipas boley la pegi tengok kat Carefour Mid ye ..
berbaloi-baloi....








3 comments:

wahida said...

hai dear...lama tak singgah sini...

baru tahu keje MITI yer...satu bumbung nampaknya kita ni..hehe...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@wahida Hai ....haah saya kat MITI ...tak sangka org MITI jugak ke? bahagian mana?

Lya Colours said...

panas memang panas. hari ni masuk office hujan lebat menggila ok. kuyup den