I'ts My Birthday

Bismillah ...

Eh hari ni dah 28 Disember? 
cepatnya masa berlalu kan ? dah akhir tahun ...
di akhir tahun ni perasaan tu bercampur baur... nak kata happy pun ade 
sebab dah nak masuk tahun baru ....
nak sedih pun ada...banyak perkara yang berlaku dalam 2012 ni...
dan banyak benda yang nak dicapai tu tak tercapai ... :( 
tak pe ...tahun ni cuba lagi ...chaiyok..Chaiyok... kena bersemangat o.k ...
bak kata Jumie Samsudin  (blogger merangkap senior masa study dulu ) 
"Orang yang tiada semangat untuk hidup adalah orang yang mati"
kita tak boleh mati sebelum sampai waktunya.
jadi haruslah bersemangat walau apa pun yang berlaku hidup misti diteruskan ...hah..gitu lah kekdahnya ...

o.k...entry ni tak mau cerita tentang azam baru ya ...
ni nak cerita tentang sambutan My 27th Birthday ..
Eh..dah tua lah..huhu...tak pe it just a number :P 

First of all nak ucapkan .... Jutaan Terima kasih buat semua kawan-kawan ..
Linda , Farah, Yasmin dan tak lupa buat ala tomey-tomey nana KE !! hihi
Thanks a lot ... No word to say ..uolss so special to me ...
terharu beb ! Linda kuat berlakon..hahahha
tapi lakonan anda boleh tahan menjadi ..hahahha

 Ni menu semalam ... 
sedap o.k... a lot of thanks dearest ...walaupun birthday saya 9 December  dan
 celebration after 18 days... but its meaningful to me ...
saya memang bukan jenis yang touching sgt ...
jadi semalam masa diorang buat surprise ...saya tak la tersedih macam Nana ...
masa celebrate Birthday Nana ritu...dia tertitiskan air mata 
kikiki...so sweet la u dear .. T____T 

 Ni aktiviti wajib kalau kami buat Birthday Celebration ...
sesi suap menyuap ...yang last ngan Nana tu gambar masa Birthday dia ritu ...
semalam dia tak de ..pegi Check up baby ..huhu
Semoga baby dia sihat dan Chomel la sgtttttt macam mummy dia #sambilkembungmuluttahanmuntahhijau
hahahhahahhaha...

semalam si Linda la ...dia lah yang kuat berdrama...
kol 12.00 dah hilang ...konon nak hantar surat kat tingkat 2 konon...
pastu main Whatsapp2 je ...nak turun bli makanan lambat la bagai ..CISSSS ! hihihi
pastu dah la turun lambat ....ajak naik tingkat 14...nak hantar barang kat officer Kunun-kunun
pastu buat-buat macam lupa yang tingkat 14 tu tempat farah ...CHOIII ...ahhahaha
pastu semua buat macam derkkk je ...
Yasmin siap sound 
Eh, korang buat apa kat sini ..hahahhaha..Drama-drama...
tapi saya pun drama jugak...
bila dah suspek..sbb diorang macam kelam-kabut ...
terus ambik fon buat rilek saja call lakik..keh..keh..keh
(tak pe bagi peluang diorang get ready) hahhahahahha

tapi totally success la drama korang ... :P
touching o.k ...cuma tak dapat nak zahirkan macam nana....
Thanks again .. 

Ni gambar semalam...
Thanks a lot gurlss...
Muuuuaaahhhkssss....
hohoho...#tetibamacamsantaclaus la pulak :P 

Sekian 

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

amboiiii mkn!

Sara Lynn said...

2 jam tau memikior drama nk buat! ekekekekke =p

LYAfrina said...

happy birthday dear..
lya doakan smoga khidupan awk trs sukses d dunia serta akhirat...

meriahnyer celebrate dgn kwn2..

mama leen said...

hepi besday.. :)

NaNa said...

mmg la seronok aku lak x de sadis sggh hahaha...dlm ko memuji ada jgk ayat yg x leh bla ni hahahha "Semoga baby dia sihat dan Chomel la sgtttttt macam mummy dia #sambilkembungmuluttahanmuntahhijau"
gelak sorang2 baca..hehehe...sorry la x leh nk joint budak2 ni lupa aku nk g check pe la...lau x mesti haru biru jgk aku joint kihkihkih...wait 4 this year :p

ArELeEz said...

syiok woo.. bile dikelilingi kwn2 yg pamper kite.