Tutti fruitti dan tudung Halfmoon

 Bismillah .....

alhamdulillah dapat lagi bernafas sampai ke hari ni ...
isnin 17 Disember 2012...
sebenarnya tak de apa pun nak cerita ...
benda yang betul-betul nak diceritakan tu belum dapat gambarnya 
jadi peram dulu ....kasik betul-betul masak ranum gitu ...


Ni gambar masa hari sabtu ...
dah lama tak makan Tutti Frutti ...
jadi dah kebetulan masa tu jalan-jalan kat Putrajaya ...
terus hentak-hentak kaki ajak Tn.John makan Tutti frutti ...
(sila jgn percaya) hahahaha

actually ...sebut je nak makan tutti frutti ...
pastu Tn.John tak bagi reaksi pape ..diam saja...
dalam hati ...mmmmm...macam tak boleh je ni ...
terus kelip-kelip mata ..mintak simpati ...
tapi dia kan takde perasaan ..sia-sia je ko kelip mata sampai penat pun...hahahha

sekali keluar Alamanda dia terus je ke Persint Diplomatik ..
dalam hati .... Ehh?? ade can ni ...
pastu sekali dia ajak masuk Mydin ...
Ceh !!! 
pastu masa nak balik ...laju je dia lalu depan Tutti frutti tu ..tak singgah pun
hampa tau !! 
sekali sampai depan traffic light tu dia boleh pusing balik ..
hahahahha....terlajak katanya 
hoyeeee ...Thanks dear ..
dapat makan Tutti fruitti 

o.k tu je cerita pasal tutti frutti sabtu ...Sekian
(itu pun nak cerita dalam blog ke? hahahha...
tak pe janji blog update :P ) 
.
.
.
. Dah lama tak letak gambar sendiri dalam blog ..
asyik gambar makanan je ..:p 
o.k meh nak tempek sekeping ...
huhuhu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

Tudung Half moon dari butik Qaireen Qaisara  

3 comments:

CikZaniff said...

xpenah g mkn tutti frutti tu..:)

cheqna said...

cheqna x berminat mana ngan eskrem ni

Lya Colours said...

cantik tudung