Twins

Bismillah ....

Eh comel kan gambar baby-baby ni ...
ggrrrrrr...geremm... ni actually gambar baby kawan-kawan ..
dulu rase macam nak jumpa orang kembar ni agak susah la...
masa sekolah dulu ade kawan kembar ..
diorang masuk kelas saya masa tingkatan 3...
mak diorang nurse kat pekan Beruas tu ...
Zakiah ngan Habsah .....dua-dua pun cantik :) 
sekarang dah lost contact ..tak tau la dah kawen ke ape kan ...

Tapi sejak tahun lepas....
ade la dua tiga kawan-kawan dapat baby kembar ...
untungnya la diorang ...
yang sgt comel kat atas ni gambar anak kawan ofis...Azean Nadia 
Muhammad Zarif Iqbal dan Zarif Iqram ...

yang ni pulak baby twin kawan masa sekolah menengah ...
baby twin Mardiahna Khalid ...
comel kan Rayyan's ni 
Imran Rayyan Dan Irfan Rayyan

dan yang ni yang terbaru ...
ayah dia dulu satu sekolah ...kenal la tapi tak pernah bertegur sapa pun...
sekali my cousin kawen pulak dengan bapak sedara beliau ni ..huhuhu
ni baby twin Abd Rashid Ibrahim 
Danial dan Dania 


Dear babies : semoga membesar menjadi anak-anak yang soleh dan solehah 
yang membanggakan ibu bapa mu .. :) 

2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

comelkan baby kembar ni ! geram je tgok

Lya Colours said...

twin yang pic no 2 tu sangat comel !! embammm macam nak makan pipi dia geram2 haha