Parit Town Coffee , Parit , Perak

 Bismillah...
malas betul nak masuk ofis lepas 4 hari bercuti ...huhuhu
best betul cuti ..dapat jalan-jalan ...
hari Sabtu pagi saya dan keluarga FIL jalan-jalan balik kampung ..
Tn.John ajak ayah balik Parit ..Kampung ayah Tn.John

kami balik berempat ... nina tak ikut .. :(
jadi balik 4 org je ...
malam Sabtu tu kami makan kat sini ... 


Parit Town coffee's...
Parit ni lebih kurang pekan Beruas je ..
Pekan Cowboy ..hihi..bangunan dia masih antik ..
tapi i like... classic gitew ..


Ni antara lukisan menarik dalam restoran tu 
gambar Masjid Parit ...




Ni air saya dan Tn.john ...
ubat tekak..penghilang dahaga ...hihihi...


lama jugak tunggu makanan sampai ...
jadi curik snap2 gambar ...haishhh..
seb baik phone ni boleh tutup bunyi camera ...
kalau tak ..idak le nak ambik gambar depan mak ayah mertua gitu ..hahahaha
#perangai hancus.....

Nila yang kami order ....
ni pun curik-curik snap gambo :P 
ikan kembung tiga rasa ...tomyam ...memang terbaekk...sedappp :) 

nanti kalau balik kampung..
nak lepak sini lagi :) 


Sekian . 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

cheqna said...

keh keh keh
curik2 tu..hahaha

aishah sharuddin said...

umh mentua aku pon kat parit..kg raja..tp aku x penah pon lepak kt situ...hahahah

ArELeEz said...

kombinasi air tu cantek. nampak macam b'chenta plak. hiks..