Charoen Thai Restaurant

Bismillah .....

Hari tu kami keluar makan kat luar ...
teman bos pergi meeting kat tempat customer ...ekekeke...
ala..sekali-sekala orang nak bawak kite ikut la kan...
motif sebenar nak cari barang untuk Pertandingan tangga berinformasi ...

hah..dahsyat tak? tangga pun nak kena berinformasi bagai ...ko mampu ? 
adoiyai ..jadi takkan nak biar bos angkat barang sendiri sorang2 kan ?
jadi dah alang2 dia nak ajak ...kami ikut la ...

 Tengahari kami lunch kat sini ....
tengok nama kedai eh? scary jugak kan ...tulisan chinese ...
tapi orang yang suggest makan kat sini cakap ...
jangan risau ...ni halal punya ....hihihi 
kat pintu masuk pun ade logo halal dan tulisan halal ...
masuk dalam Yes! memang ade group melayu makan kat situ ...
celebrate Chinese New Year kot ...sebab diorang makan yee sang :) 

 see..bos sibuk berdiscuss yang tak habis-habis...
sampai meja makan pun still cakap tentang kerja...
PA-PA dia ? ..biasalah .. diok ber 'selfie' ..ekekekek...oh emmm geee...nasib lah ..hihi 


yes...akhirnya food dah sampai ....
kangkung goreng belacan tu ...ngan sweet sour chicken 
juga tomyam ...small bowl each ...

alhamdulillah ...kenyang ...
nampak tak kepala ikan tu ? tu ikan siakap 3 rasa ...
super sedapppppppppp ....
haishhh..naseb kat restoran..kalau kat rumah ? 
memang tak de dah nampak rupa kepala ikan tu ...geram je nak kekoh ..hahahahhaha 
nasib baik dapat kawal perangai al-gejoloh kami tu (gelojoh) 
cover ar sikit..malu bos nanti ..hahahah 
banyak lagi kot isi kat kepala ikan tu 
ggrrrr....grrrrr...gggrrrrr...
-_____-"


ni air kami ....
Encik A punya kelapa tu katanya sedapppp...
kata dia la ... jus kami tu biasa je ...rase jus la..
tak de la rase lain kan ...hihihi

tu je nak cerita ...sekian. 

3 comments:

Fazleyatul Aini said...

super love chinese foods !

Sara Lynn said...

hahaha.. grrrrrrrrr..

ArELeEz said...

ooppss! t'lapor plak! adeh3..