Fruit Smoothie

Bismillah....

Saya rasa untunglah dapat Ofismate yang o.k dan baik-baik....
boleh buat geng ber'muhibbah ..hihihi...
ni secara spontan je pun....

tengahari tu ade ofismate beli shake n take kat Lazada ...murah oit..promosi ...
tak sampai RM 50 ..sekarang tak tau la ade diskaun lagi ke tak ...
dah la shake n take design baru plak tu ....
gggrrrrrrr ...iolsss is jeles aaarrr ... huhuhu

 so dengan semangat yang berkobar-kobar dan jitu ...
tengahari tu diorang keluar pergi cari buah....
beli macam-macam jenis berries ...

 balik tu terus diorang siap blend sume...
haishhh...berries + epal + banana + fresh milk + yougurt ....

 tada...hasilnya...
saya masa tu tak de la join sgt ....snap gambar sikit2 pastu blah..hahahha
ado kojo .....jadi xleh la kan .....
cuma dengar org blend je...zreeetttt...zreettt
pastu diorang panggil saya ....
"Akak meh la rase ...meh la sedap ni " 
hahahhaha..untung lah kan ... 
haishh... 
 ni la rupa berries buah-buahan yang dah jadi smoothie 
rase dia...hurrrmm.. biasa la kan ...macam masam + kelat + manis sikit je...
tapi boleh la minum ....
esoknya diorang buat lagi..tapi yang tu lagi sedap ...
sebab tak campur epal....kulit epal tu yang buat rase kelat kot 

 Ni lah orang yang rajin sgt tu ...ekekekeke

Thanks la Razif n Faris....
Semoga bertambah-tambah la rezeki korang ek...amin...


Sekian. 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

6 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

diorang tu bujang ke tak?




hahahahha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Fazleyatul Aini hahahhahahahhaha..... soalan cepu Emas......

Yesss...Bujang trang tang-tang ....dan yang penting nak bgtau ...Orang Melaka o.k :P

mama leen said...

sedap tu... nak pulak tengah2 panas macam ni.. memang best la minum

cheqna said...

mcm terliur je..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

ArELeEz said...

bagus! caring2 sumenya..