Nana, hantu dan newspaper

Bismillah....

hahahhaha...belum pape dah rase nak gelak...
pagi-pagi tadi Nana msg sy ...dia cakap da tengok paper hari ni ? 
ingat kan kenapa..rupanya pasal Cik Epal masuk paper ....
ala..Cik epal kan memang famous kot ...jadi tak la pelik kalau dia kat paper :P 

jadi  saya pergi jumpa Nana....
pastu saje soh dia snap gambar saya ngan paper wajah cun Cik Epal tu ...
skali dia snap ...muke dia pucat tgk fon saya ..saya tanya dia knape? 
dia diam pandang saya ....
rupanya .....ade gambar hantu kat sebelah ...cuba tengok pic 1 tu ....
nampak tak ? kat sebelah kanan gambar tu ....
hahahahhahaha...saya cakap ..ala ni mmg aplikasi ghost la..jgn la takut Naaaa  :P 
pppffftttttt .....
 o.k teruskan snap gambar bahagian dalam paper plak ...
cantik sungguh cik epal sekarang ni :) 

ha...haritu hari Isnin rasenya....ade officer saya balik lambat dari ofis...
dia letak status kat FB yang dia dengar macam bunyi orang lain kat ofis.....
sedangkan masa tu da tak de orang lain ...ayokkk...scary jugak..huhu
tapi kita cuma fikir memang kat dunia ni kita berkongsi juga alam kita dengan makhluk lain..
selagi kita tak kacau tak ganggu dia...niat betul nak buat kerja kita je
Insha Allah tak de pape....


Sekian . 

8 comments:

Fazleyatul Aini said...

kat office saya pon sama. kadang2 banyak kerja sket balik lambat, time2 tinggal sorang tu la macam2 bunyi dengar kan. selagi dia tak tunjuk diri, buat dono la. dah tunjuk baru lari. ewah larat ke lari ahhaahah

Sara Lynn said...

hahahaha.. camera trick.. kalau sy jadi nana pun sy terkejut.. nasib bkn sy yg terkena.. kuang ajar ross.. hahahahha.. *tetibe*

Petak Bunga said...

x pernah jupe lg.
x mintak nk jumpa.

Doy said...

aiyokkk...(^ ^)

Kesuma Angsana said...

blogger famos d amos ni kan !

Nafira usof said...

memang femes betol Cik Epal nih kan~

LYAfrina said...


cik epal nmpk makin slim la..
tp biasalah..klo kusyuk buat keje, biasa duk sorang2 kt ofis mmg rsa dgr bnyi pelik2.. kdg2 perasaan kt..

ArELeEz said...

klu 'dia' wt hal 'dia' je, leez ok je kot. jgn kaco / show off rupa paras 'dia' dh lah. xkose nk b'kenalan. ha3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...