Misti Ingat selalu

Bismillah.....

eh...korang kalau rase macam dah tak berapa nak ade mood mengarang kat blog,
 ape yang korang buat ek? 
saya sedang cuba mengembalikan mood tersebut dengan menukar header baru ...
kalau dah lama follow blog saya misti lah perasan kan saya suke tukar header ...
bukan apa ...tujuannya nak mengembalikan mood menaip ...
*motif sgt * ekekekekeke 

sejak dah makin berumur ni biasalah mood tu suke swing tak menentu ....
tak sangka je dah menghampiri 3 series dah pun.....tak pe matured sikit kan ? 
hek..hek...hek... *gelak sambil lap air mata *  :P 
kadang-kadang paksa jugak diri untuk menulis kat sini ...
tapi ...taip...padam...taip ...padam ... 
yela...tak tau nak cerita apa ...orang lain boleh juga cerita tentang kehidupan yang berubah-rubah 
saya punya life plain je..bagun pagi-pergi kerja-balik kerja- tido ....
jadi takkan la hidup yang macam tu nak cerita apa nya?? ..nothing interesting ....
nak cerita tentang makan ? 
dah lama juga tak makan yang lain dari yang lain ...
setakan nasi...lauk ..sirap limau ... hurmm.... tak yah la nak cerita kan ? ekekeke 



kalau ade anak boleh juga cerita ....
boleh cerita progress dia ....boleh snap gambar dia kan ? 
tapi tak pe lah ...saya o.k je....saya percaya pada Qada' dan qadar ...
sejak roh ditiup kedalam jasad kita...
'Dia' dah tulis pun jalan cerita hidup kita ....
Hanya 'Dia' tahu yang terbaik untuk kita ...tak perlu pertikaikan apa-apa 
dan tak de apa yang perlu dikeluhkan sepatutnya 
tapi kita Hamba yang lemah...sering lupa dan tak bersyukur atas apa yang telah dikurniakan 
malah apa yang belum dikurniakan sibuk pula meminta dan mengeluh ....


Semoga kita sentiasa menjadi hamba yang bersyukur  hendaknya ...amin 
dunia dan semuanya hanyalah pinjaman sementara kepada kita 
semua pun Allah yang punya ....



adios ...


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Petak Bunga said...

insyallah doa banyak2 masa depan yg lebih baik.

ArELeEz said...

leez plak dh xde nk m'hampiri2 dh. '3 series' terus! but, i always knew that age is just a number. k-mon.. chill & live up ur life! #ayatpujukhati
ha3..

Fazleyatul Aini said...

saya pon lately femalas jugak nak update blog huhu