Happy Thai Restoran, Brem Mall

 Bismillah....

Haritu masa misi pencarian baju untuk dinner..
kami lunch 2 hari kat Brem Mall, Kepong 
dan kedua-dua hari kami pilih Restoran yang sama....

Happy Thai, Brem Mall.

Nasi Goreng piliha Linda....
rase dia sedap gak la ...pedas sikit 
tapi portion dia besar jugak ......so memang kenyang 

 yang ni Kak Ana....
K.Ana pilih kerabu ape tah tajuk dia...ekeke 
tak ingat ..tapi kata K.Ana memang sedappp
balik ofis da dok sebut-sebut lagi kesedapan kerabu tersebut !

 kawan K.Ana makan ni 
tapi tak tau mana silapnya ...mee dia keras 
saya rase silap sebab kuah tu dia tak siram atas mee 
dan silap lagi bila dah dapat tak gaul terus kuah dan mee? agaknye lah 
so yang ni jangan pilih ye..fail 
 mango sticky rice! 
yang ni sedap oiiiiii ...puas hati makan 
mangga manis....susu lemak berkrim disukai ramai :) 

 hari kedua pergi ngan Cik Add 
boleh pulak cik kak ni salah ambik makanan....konfiden je
gambar yang first tu Elena yang punya ...hahha 
dia cakap "eh kita pilih menu yang sama la" 
sekali bila hantar sup tu boleh pulak dia cakap 
"eh! yang tu saya punya ...silapppppppp...ekekeke....so cute lah " 
nasib baik dia belum ngapppppppp ....hahaha
dia memang kelako! 

 wrap ni Elena yang pilih......
nampak sedap...tapi sayur kat dalam tu sikit spoil 
sebab bila makan rase sayur lebih dari udang dan ayam...
dia wrap macam kulit popiah ....sekali tengok macam plastik pun ada ...hahha

dan akhir sekali saya punya :) 
tomyam yang sangat lah sedap 
pedas tahap 4....tapi sedapppppppppppp 
isi dalam tu pun banyak ..ada udang, fish ball, fish cake , ayam 
pueh hati den ....dua kali pergi..dua kali pilih menu sama 
tapi tak tau kenapa warna tomyam tu lain pulak bila tengok gambar ni 
hahaha...xpe janji rase sedap 

sekian....


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

tengok yee mee tu teringin makan sizzling yee mee -______-

ArELeEz said...

ya amponn..! nk 'beristikharah' jugaklah. ha3..

adianiez AIDA said...

pulut mangga tu...
aida x pernah makan.
sgt teringin nak makan....

chenta nana said...

arghhhh... bencik... terliur sangat makanan.. tom yam tu nampak sedap giler...