Quality T-shirt, pyjamas, Legging and customs Muslim kids pyjamas

Bismillah....

Hari ni nak share something ngan korang ....
benda baik haruslah dikongsi kan :P cewaaahh ...
my friend ada business  T-shirt, pyjamas, Legging and customs Muslim kids pyjamas 
memang diorang design sendiri...
jom tengok apa yang ada 

haaaaaa... yang ni paling saya suke ...cantik o.k 
custom made pyjamas
design kemas..meterial kain tu selesa dan berkualiti tau  ...
tak de la karang anak-anak rase gatal ke ..panas ke ...
baju ni 100% cotton tau ..tapi ade jgk design yang 95% cotton  5% polyster 
pastu seluar pelangi-pelangi cam tu ...haishh..memang lah nice 
nasib saya tak de anak lagi dan anak kucing tak boleh pakai ..
hahahha..kalau tak memang saya borong nih ...
harga RM 35  size adadari umur 18 bulan hingga 5 tahun 
see comel sgt kan Zaim pakai nih...memang 100% cute muslim nih ...haha 
see muke happy dia tu menunjukkan keselesaan dia 
baju tido pun kalau dah comel camni pakai jalan pun boleh 
amboii...promote habis nih ...hahah tapi kalau tak caya 
try la beli satu...dijamin puas hati .. :) 


selain pyjamas ada juga design tshirt macam ni ..
kalau pakai tshirt ni ngan jeans ...perghh..memang la terus nampak matured je anak-anak tu 
pastu pakai pulak sneakers ..haishhhhh plus-plus lah 
simpan angan-angan dah saya..hahahha..xpe-xpe 
berangan kan free 

haaaaa... yang ni pun buat saya jatuh cinta pandang pertama ..
sebab design vintage dia..pastu long sleeve ...
yang ni neck sweater....RM 18 
kalau pakai ngan kids khakis pants ke jeans ke...alahai 
misti kacak mau melt anak-anak dara o.k :P 

t shirt mickey mouse ni pun murah je korang 
RM10 je..kalau ambik banyak boleh bincang dengan Wannie ye 

legging dengan design dan warna menarik ni 
korang boleh dapat dengan harga RM8-RM16 
mengikut size (umur) kanak-kanak 

Ready made pyjamas ni  harga dari RM 23-RM27 mengikut umur 
frozen tu alahai ..cutenya ..
pinkishhhh 
Long sleeve t-shirt tu harga di RM RM 12
ada size dari umur 3 hingga 8 tahun 
yang sonic tu RM 10...

kalau nak lagi jelas...
tengok la table harga kat bawah ni 




kalau berminat boleh tengok kat sini : 

Website : nakmai.com
Email: nakmaistore@gmail.com
Instagram: @nakmaistore

sebarang persoalan atau tempahan boleh contact no.ni : 
Whatsapp: 017-2046 730 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

ok, fine! mmg sume comel2. tp, tu la.. belum ade anak lg. pakaikn kat my 'jebat' kang, takut jiran2 lari b'tempiaran pulak. ha3..