Persiapan Dinner

Bismillah ......

sebab nak ambik mood up entry lagi hari ni ....kita skip jela cerita ye 
ade lagi entry lain sebenarnya ..tapi kurang menarik mood menaip saya..hahahha
so kita cerita pasal Dinner kat ofis saya....

Dinner tahun ni tema Bollywood 
pergh..dengar tema macam happening je ...so sy decide nak join 
walaupun dah ada kat sini hampir 7 tahun tapi tak pernah join sebelum ni ..
anti social kata kan..hahahhah..sila percaya 

lagi excited bila ana mula mengayakan busana merah ini ...
begitu bersinar dimata ku ini...hahahhahahah 

ayu sangat nih....haishhhhh..tak boleh jadi ...
tenaghari tu ada ofismate pergi survey....diorang send gambar-gambar ni 

gulppp....telan ailio lagi..hahahhaha
tak boleh tahan ..harus nak jugak ....so join ngan diorang misi pencarian baju 
sanggup jugak la keluar waktu lunch hour ...
saya tak gemar sebab karang bila balik rushing ..panas..peluh ..nak solat lagi 
tapi bos tak de ...harus kaki panjang sikit :P 
ekekekkeke
 dah pergi tu ...malas nak ulang dua-tiga kali ...
jadi kita pilih yang ni lah ....konon dah konfident waktu tu
:P
tapi.....
balik tu dok tgk balik gambar ni ..alahai ..
warna suram ...kata bollywood kena la meriah sikit
whatsapp kat along #dearsiblings pun cakap warna merah ke oren ke baru syiok
pffffttttttttttttt .....

esok tengahari tu pergi lagi cari...
haish..gagah sgt ...hahha ..
kali ni pergi ngan amoi Elena dan Cik Addleen
 Amoi Elena pilih warna purple...
dia kulit cerah ..mmg nmpak nice lah 

Cik Addleen pilih yang ni ...
cantikkkkkkk ..bawah tu ala-ala songket pink biru! naik la warna dia 
haishh... x boleh jadi ...kita pilih lagi 

 finally i choose this 
dah test terus rase nak yang ni lahhhhhhhhh....hati kata yang ni ..mata kata nak yang ni
YES yang ni ..baiklah ..tukar yang ni 
hahahhaha..poyo sgt nih ...tak pe janji puas hati 

jadi balik ke ofis dengan muke puas hati...
bila kawan tanya baju dah dapat ke ?
dengan konfident nya
"dahhhh" #flipshawl :P

pastu tet..tett...tet... bunyi whatsapp saya 
bos rupanya 

"Ross, buka almari dalam bilik I dan masukkan baju I kedalam  coat covers ye, 
flight I awal hari ni , dalam pukul 3  I sampai Ofis U hantar baju kat kereta I ye" 

baiklah .....
sekali bukak pintu almari dia .....
rase nak pitam ..kah..kah..kah....kah ...
nak tau kenapa?
disebabkan ni 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
baju HAMPIR SAMA ! 
pilih punya pilih punya pilih .... nah sekali gini jadi nya 

fuhhhhhhhhhhhh lap air mata je lah 
Dinner tu menjelang malam je pun ..hahahha
-_____-"





sekian 


4 comments:

HanNis SaNia said...

hahaha eh . ha a sama laaa. Tak pe pakai jek. Tah2 de lg org sama kaler. :)

Nabila Syifa said...

menyala merah you!

ArELeEz said...

xpe2.. mungkin biru dia beza sket.. atau mungkin merah dia pun beza sket.. atau mungkin jugak susunan beads dia beza sket. +ve2. he3..

adianiez AIDA said...

bollywood gitu. best nyer....
opis aida pernah ada tema bollywood.
aida x ikut tema.
sebab xde mood time tu ha haha...