Persiapan utk BBQ and stimbot

Bismillah ...

perancangan kami selalu nya menjadi..Alhamdulillah ..walaupun masa singkat 
tu tak menjadi masalah asalkan ada kerjasama ...
Kak Ana plan nak buat BBQ and stimbot kat ofis hari jumaat ...
strat plan hari rabu ...lepas tanya semua setuju ...
then buat collection sorang sikit .....
hari khamis petang keluar beli barang .....
lepas pukul 5.30 kitorang pun sibuk cuci dan potong apa yang patut 

hah..ambik kau ..satu troli ...bakor la sampai pitam 
tak larat bakor rebus la sampai lembik..hahhahhahahah 
 antara barang untuk stimbot ...
dapur untuk stimbot dan bakar ada la beberapa orang sponsor 
bagus betul :) thanks laaaa...sanggup bersusah payah menjayakan majlis 
hihi...actually kitorang buat ni lepas bacaan yassin ...

 sesi memerap bahan-bahan nak di bakar 
potong dan cuci udang, sotong, sayur ...
rase macam nak kenduri lak ...padahal dah pukul 6.00 lebih dah waktu ...
balik rumah pun sampai dah pukul 8.00 malam ..

ni la sos perapan .. :)
sebelum mula tu kita kna la susun dan kemaskan meja 
arrange kat mana nak bakar..kat mana nak buat stimbot 

ni lah semua bahan bakar dan stimbot kami haritu ..
memang makan sampai kembung ...ekekek
stimbot ada dua kuah ...
tomyam dan sup ....

o.k nanti sambung dihari kejadian ye ...
bye..

___________________________________________________________________________

High quality legging with affordable price
facebook.com/nakmaistore
IG : @nakmaistore
017-2046730

1 comment:

ArELeEz said...

balik lambat pun xpe.. asalkn perut kenyang & hati senang. ;)