Random

Bismillah ....

ni semua yang ada dalam hp ...so kita buat entry random jela...
nak ingat balik satu persatu hurrmmm...memang tak jadi entry la jawab nya 
sebab dah lupa..nak-nak lagi saya memang pelupa 
banyak makan semut agaknya .....hahahaha..kesian 
memula ni gambar si Jebat ngan Hanna 
Tn.John suke sgt belikan barang mainan kat dua ekor ni 
ntah pape barang jelah dia belikan ...
masa mula-mula beli memang la eksaited ...main terlompat-lompat 
dah lama-lama dia jeling je ...ekekekke 

next 

oo..yang ni masa makan dekat sogo...
kat kafe yang pintu belakang tu ...tepi eskalator 
fish n chips tu Tn.John punya...
saya punya chicken chop ...sedap o.k! 
cume salad tu dia pakai dressing apa tak tau la 
sebab pahit-pahit manja sikit ...tapi boleh la makan 

seterusnya makan malam 
masa ni singgah TESCO Mutiara Damansara masa balik kerja 
shopping sikit ..pastu terus makan kat sana 
kami pilih makan kat Jom Bali Cafe 
kami dua-dua pilih menu ni 
nasi goreng ape tajuknya maaflah tidak la saya ingat 
hahahha...see pelupa betoi 
tapi nasib baik rasa dia masih boleh ingat ..hahha
sedap! pedas ...tapi portion dia besar ...kalau share sepinggan 2 orang pun o.k 
lomantik-lomantik gitw :P 
pffffffffffftttttttttttttt ....

Next 
kami jalan-jalan touring lagi 
kali ni balik Parit sebab ada urusan sikit 
saje balik naik moto....sambil makan angin +asap+habuk 
boleh jugak tengok permandangan kiri-kanan jalan tanpa halangan cermin..hahahhaha
boleh la pakai alasan gitu ye dak...
sebab makan angin+asap+habuk tidak lah mengenyangkan 
makanya kami singgah makan tenghari kat gerai ...
kenapa la kan ...gerai biasa je kat kampung 
tapi masakan diorang win! 
tak payah restoran deco-deco aircond bagai 
gerai biasa je ...tapi bila makan rase 
like a moms cook :P 
harga pun sgt berpatutan !
masa ni kami dah nak balik .....ntah dari mana datangnya 2 ekor bulus ni 
bukan main manja lagi....bergesel-gesel...
jebat ngan Hanna jgn harap la ...hahahhaha ...asyik nak main loncat sana-sini 
lagi tak penat terjelir-jelir selagi tu la lari satu rumah ...
yang seekor kucing ni bunting..rasenya dah dekat nak beranak kot ...
bulat gila perut dia...

akhir sekali nah sudilah tatap  kiranya ...kakakkakakkaka
dah lama tak belanja gambar selfie....
jangan muntah biru lak ye ...maafkan lahhhh saya ye .....

sekian .. 
wassalam ... 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

fish n chip looks tempting !

ArELeEz said...

xmuntah biru aih..! sbb kiut! musti akibat seqy beauty nih. ;)

adianiez AIDA said...

yg last tu terbaik...
selfie :)

LYAfrina said...

olor..kucing 2 ekor mintak diambil buat balik tu