#Dinnerbollywood

Bismillah....

haish..sorry lah korang ..lama tak bersiaran ...
bukan tak nak ..tapi tak mampu nak curi masa...bila ada masa pulak 
penyakit malas nak fikir pulak melanda ..ape lah nak jadi..hahha 

haritu kan ada cerita pasal persiapan untuk dinner ...
ni barulah nak publish entry Dinner nya ...ekeke..berzamannnnn ...ppfffttt 
tahun ni dinner bertema Bollywood 
pilihan tema tu menarik! dan saya bayangkan ianya happening 
sebab lagu-lagu , tarian bollywood boleh tahan la kan ... 


tahun ni persembahan semua oleh warga ofis je (kementerian la ) 
tak de panggil artis...kami lah artis..kami juga penonton .. 
begitulah kekdahnya..save budget juga kan..kalau panggil artis kna bayar lagi ..
last 2 years panggil Osbon....
last year tak ingat siapa 
 dah nama pun bollywood makanan dah tentulah mamak style...ekeke
sedap o.k..rase macam catering Syed Bistro kot 

malam tu Our Minister pun sporting sgt...hahaha
ntah ape la Cik Addleen tengah cakap tu ...
kebetulan meja kami depan so tu yang sempat sembang ngan YBM...

layan duofie ... ;) 
 ha..nilah gambar saya ngan My Boss...
baju yang nak ter sama tu ....hahahha 
see tak sama kan ... :P 

layan jela ye gambar kami-kami ni 
kasik chance itu malam ..hahhaha

dapat juga saya snap gambar ngan Datuk KSU :) 

o.k sekian dulu hidangan gambar malam dinner kami 
hihihihi...

Wassalam...

No comments:

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...