Siakap

 Bismillah ...

saje just nak share ngan korang ...
kami berdua dah lama cari kat mana masakan siakap 3 rasa yang betul-betul kena dengan taste kami 
so far yang paling win yang seperti gambar di bawah 


memang ada banyak kali juga makan siakap dikedai 
tapi ada yang rase pedas tanpa masam...
ada yang masam..manis tu ada rase ...tapi tak pedas la pulak 

tapi this time memang super sedap ...
rase semua cukup ....dan rangup ...
makan sampai tinggal tulang ! ekekekeke 

alamat kedai ni dekat Parit, Perak 
kalau kesana boleh cuba ye ...
tak dapat rase macam ni kat KL 

huhu...


sekian.



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

1 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

ArELeEz said...

'hero' of the day la kiranye ni, ek? ;P