Majlis Bacaan Yasin dan BBQ/Stimbot time

Bismillah ......

Entry ni kira part II lah..nak combine kan sekali banyak sgt gambar .....
ni dihari kejadian ...kami mulakan majlis dgn Bacaan Yasin 
Bacaan Yasin ni kami buat untuk disedekahkan kepada ahli keluarga dan saudara seislam yang telah meninggal dunia....tetiba rindu dekat Arwah Kak Ani..:') 

 semua sedang ambil tempat untuk Bacaan Yasin...
kali ni bacaan dipimpin oleh En.Aizul...
 mungkin sedikit terganggu bila baca Yasin makanan enak ada kat depan..ekeke 
tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan seperti yang dirancangkan 

 masa ni dah mula membakar dan merebus ...bau tak yah cakap la..harum semerbak ;) 
apa hal buruk beno muke sy tu ? 
saya tengah bagitahu diorang plug electrik tu kna asingkan 
tak boleh semua tertumpu..kang terbakor karang?
acaner?

 ehem-ehem....senyum simpul Cik Addleen 
haish..tengok gambar ni ...gurlllpppp telan ailio balik..hahahhaa


Yang baju purple tudung kuning tu our big boss ...
sporting sgt..dia sokong je aktiviti kami asalkan kerja jalan , semua settle

 nyumss..nyumsss....sotong udang tu memang best ..
kna pulak ngan sos perapan tu ...pergh..terbaek dari ladang lah 

 ayam bakar dan kek Oreo Cheese Cake Razif 
pergh.....memang best la...Cheese Cake tu sedap o.k 
 o.k zoom sikit kek ...
dah-dah sorry lah ye kalau tertelan ailio sambil baca entry ni ..
saya tak sengaja ..ekekekek 

Sekian.. 

___________________________________________________________________



High quality legging with affordable price
facebook.com/nakmaistore
IG : @nakmaistore
017-2046730

1 comment:

ArELeEz said...

terus m'buak2 perasaan nk mkn steamboat. adeh3..