Lokasi baru Ayam panggang 5 bintang Pantai Dalam

Bismillah...

o.k..dulu pernah buat n3 tentang ayam panggang 5 bintang ni ... 
ayam dia memang lah marvellousssss.... bau wangi..rase pun sedap ...
jalan-jalan Cari Makan pun pernah datang sini ....
warung kita pun ade rasenya .....
tapi sekarang restoran ni dah pindah ....
lebih dekat ngan rumah saya ... yeeehuuu .. :P 
jalan kaki pun boleh sampai...
tapi peluh jugak laaaaa...hihi 

jadi semalam sesaje nak makan kat sini ...
dah pindah tempat baru ni tak lah ramai sgt org ... kami pun terjah la...
kalau dulu susah sikit nak parking....(kedai nya betul-betul tepi jalan)
kami beli ayam tapau bawak balik je lah ...
sekarang org tak ramai nak park kereta pun senang ...jadi tak ade masalah lah kami nak makan kat situ ...


 nilah antara menu pilihan kami ....
kenyang gila..alhamdulillah ....
ayam kasik tapau bawak balik....tak habis kot makan berdua kat situ 

 air kami semalam ialah Milo tabur ...hihi

o.k..meh tengok lokasi baru ayam panggang 5 bintang ni .....
atau nama sebenar  "Ayam Golek Nara Seafood" 
kalau nak pergi kedai ni sonang je ....kalau daripada lokasi lama tu ...(yang kat Flat Angkasa) 
korang jalan je terus...kan ade traffic light ...
terus jalan ke arah highway Lebuhraya Pantai Baru tu ...
tapi jangan la jalan terus sampai tol..korang belok ke arah "Kampung Pantai Dalam" 
yang ade stesen KTM pantai dalam tu ...kalau salah jalan boleh U turn jugak kat situ ....
kalau sesiapa tau restoran Anis putri yang ada gulai kawah tu ? 
korang jalan je terus ke depan lagi hala ke Jalan Gasing ....
korang akan nampak kedai tu kat sebelah kanan ... 
tepi jalan jugak... boleh nampak orang dok panggang ayam .. 

o.k...harap boleh faham instruction ni ..hihihi 
saya cakap ikut yang saya faham la...
o.k... sekian ...

15 comments:

cheqna said...

milo itu membuatku terliur

chenta nana said...

pergh.... sedapnyeeeee.... terliur.......

LYAfrina said...

slurrppp.. nmpk sedap sgt..

milo tabur febret lya juge

nesloais said...

lokasi baru ni dekat restoran gulai kawah tu ke (anis puteri)?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@nesloais depan lagi dari anis puteri ...sebelah dengan kedai makan yang ade sekali car wash tu ......rojak mamak pun ade kat situ ...(deretan gerai yang baru dibuat )

ArELeEz said...

m'giurkn betul! gerammmm2........!!

Rafi Nor said...

Restoran ke gerai. Nak pi ramai ni 30 org.

Rafi Nor said...

Restoran ke gerai. Nak pi ramai ni 30 org.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Rafi Nor Restoran...kalau 30 orang dan tak ramai customer lain muat .....mungkin boleh pegi survey dulu book ??

MomTom said...

ada surau x kat situ?

Anonymous said...

Malam raya esok buka ke

Pearl Khai said...

terima kasih kerana bagi tau tempat baru ayam nara terbaekkk!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@MomTom Surau kat dalam Kedai tak pasti ade tak..tapi Surau Haji Salleh memang kat tepi tu je ...jalan kaki pun boleh dari kedai tu

Fiza Jaafar said...

patutla semalam lalu tak ade..agak kecewa jugkla..huhu

Izzul Wafi said...

Bulan puasa bukak kat Restoran ni? Awek teringin nak makan kat sini la plak...