Passion

Bismillah....

Isnin datang lagi...hahhaha
tak klakar pun isnin dah menjelma kembali...
3 minggu lepas...Isnin masih boleh bermalasan dirumah ...
isnin minggu ni tabah la ko keje 

dulu saya memang suke melukis...
amateur je pun...
kadang-kadang bila datang mood tu rajin la nak melukis..
dia macam ada satu kepuasan dan ketenangan bila dah siap lukis...

kalau time xde mood nk melukis kau suruh lukis juga...
lukis orang lidi pun tak koser...


 Office mate - Cik Aleen

seni ni luas konsep dia...kadang-kadang orang yang tak faham seni
 dia tak boleh nilai pun karya seni orang lain ...
ada lukisan yang kita tengok ntah pape je...tengok nilai dia...RM beratus ringgit pun ada 
orang maybe akan cakap 
"eh, apa la lukisan macam ni pun mahal bukan main"
sebab dia tak tau nilai seni 

Ohmyjep :)


 lukisan ni abstrak..
contohnya kalau kita nak lukis pokok bunga...
tak semestinya bunga asal ada 20 kelopak 
kita wajib buat sama....terpulang kepada kreativiti kita ...
kalau kita buat tak sama pun tak bermakna kita buat tak jadi 
kalau nak sama...sejibik..baik jangan lukis...pegi fotostat jela...hahahhaha

ni si Linda .....
susah nak lukis senyum senget dia..ekekeke 
macam gitu aje lah...
kalau lukis dalam hati mungkin boleh jadi...haha
nak nampak linda ke idokkk aiman tak kisah...lalallalala
yang penting saya happy

o.k la tata 

sekian 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

5 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

idzwa kamaruddin said...

cantik~

Mummy Chubby said...

kretipnye!!!! mami jeles ok ngan org kretip ni.

LYAfrina said...

cantik..kretip..
nak jugak...

ArELeEz said...

seriously.. leez nak kasik standing ovation. dasat! good job, bebeh!

adianiez AIDA said...

pada aida semua tu da sgt kretif dah.
sgt perfect.
kalu aida, takkan jadi muka org!