A.K.U kena rajinkan diri...


Bismillah ....
cammane yek?
kenapa yek?

ni la soklan yang bermain2 kat kepala aku ni ha ...
cammane nak naikkan traffic nuffnang ?
knape earning aku tak berubah2..dok sikit macam tu je ..hihih
static kat ctu je ....


so jalan penyelesaian nya..
aku kena la rajin update blog ..
ni yang rajin cket update
dan
kena la rajin blog walking
supaya ramai lagi yang menyinggah ...
so traffic aku akan meningkat ...


kalau Nuff aku tu tak tido boleh jugak la yang singgah tu
TOLONG klik2 my ads...
Terima kasih Daun keladi
lain kali klik la lagi ..
hihihi






7 comments:

blueCITY® said...

salam mawar bebeh
heeeee
kena byk baca dan belajar la yang
kena rajin gak
ekekek

good luck
kalau akak masuk n ada ads
akak klik nyer
huuuuuuu

Ena said...

tul tu.. memg kene update blog.. cam akak ader time tu akak x baper nak update.. nuff akak jatuh merudum.. bile dah jatuh jenuh nak naikkan balik.. hu3x.. tu pun bergantung juge pd yg sudi klik iklan kan!.. tgk rezeki juge lah kan!..

zan-xray said...

di blogku takde nuffnang hehe..
tapi jgn jadikan alasan tidak berkunjung ke rumah ku ya kawan.

fiD said...

xpe, slow2 k...

mule2 mmg susah kan, dah lame nanti byk earning tue,he

CuTeMiUt78 said...

yup.. memang betul tu dik..

||| PöJìé PööH ||| said...

huhuhu..
tau xpe..
blog kne selalu update..
klo seminggu sekali payah la trafik nak naik..
sbb tuh now POjie akan sedaya upaya cari n perah idea utk buat entri, tp bukan entri2 bodoh (eg: pasal makan apala, berak brp kali la, jalan gi giant la)..

pastu kne rajin terjah2 blog org, tgglkan jejak kat shoutbox so org singgah2 blk trafik pun naik..
tp kekadang Pojie xsempat gak, bz jer Mawar, tuh skrg agak merudum..
huhuh..
sabor jela..

LuVidA^^ said...

x join pon nuff ni..
uhukk

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...