B.E.L.A.J.A.R dari mereka


Bismillah ....
hari ni mood nak hapdet blog telah datang pada waktu petang ..
huhu ...ade plak waktu2nya?

gambar ni aku ambik masa sambutan
hari Wilayah haritu

hari ni baru nak upload ..huhu



Sungguh aku kagum dengan mereka...
tabah betul mereka..
tuhan telah kurniakan mereka kecekalan
dan kekuatan untuk terus berjuang
berjuang di tengah2 kelompok manusia
yang punya pelbagai ragam ....
tidak ada halangan pada mereka
untuk hidup normal seperti orang lain...
aku pun tak sekuat mereka!!!

aku harus terus Usaha...Biar la apa pun orang nak cakap..
cakap ape?
usaha ape ?
kalau nak tau boleh baca disini...





8 comments:

Ena said...

haruslah berbangga kan!..

blueCITY® said...

mawar bebeh...

alaaaaaaaaa org mmg suka mengata apa sahaja, tanpa mengira apa yg kita rasa. so,

jgn ambil -ve, ambik +ve je dik .

satu lagi,
salah ke chubby?
comel per, heee..

+ve nya, mawar nak usha diet kan
haaaaaaaaa, teruskan
semoga berjaya ya dik
yg penting mawar kekal sihat dan ceria ya

caiyok!!

taking care
heeeeeee

blueCITY® said...

mawar,

dah kawin erk?
mana pic kawin

akak ketinggalan kot
akak juga bercuti lama
2 minggu
semalam baru masuk keja
heeeeeeeee

blueCITY® said...

tahniah!!

selamat pengantin baru
semoga kekal hingga akhir hayat
dan bahagia selalu
amin!

~0~ said...

mesti boleh

zan-xray said...

walaupun pergerakan mereka terhad tapi mereka berusaha juga
harap kita tidak mengambil hak mereka seperti di parking kereta dan kemudahan untuk mereka kan Mawar

:: eyeNa :: said...

bagus mereka tu tak mudah pts asa.. kita yg sempurna seharusnya lebih menghargai nikmat yg kita ada ni sebaiknya kan...heee

maiyah said...

hdp mesti diteruskan dgn upaya yg ada