Di saat mata masih terpejam


Selamat datang ke Dunia sayang...
ni la baby kepada one of my classmate...
mase gambar ni diambil
baby ni baru je lahir...
tengok ..mate pun tak leh nak bukak lame lagi ....

nama dia : Mohd Haziq Irfan B.Mohd Noh

Tahniah Ija..
ko dah jadi mummy sekarang ...






16 comments:

Ena said...

So cute lah tis baby.. name pun dah seakan nama anak terune sy pulak .. Irfan juge..

awak bile lg? ehehehe..

~0~ said...

bila aku nak gitu gak nie...

♥akukahmilikmu®♥ said...

comel gila baby ni..bila la i nk ada baby..

pak long said...

salam buat tuan umah..
toemynyer bby tu....nama pun klas gitu

blueCITY® said...

baby seme comel2 kan
masih bersih masih suci
sungguh mulus lagi tulus

tuan rumah bila lagi?
opssssssssss..
penulis ni pun belum gak
akakakkaak

riBEna said...

cantek name baby ni
heee~

mamai said...

sama macam nama anak ku muhammad al hazeq

zan-xray said...

Haziqqqqqq...
selamat lahir ke dunia.
Moga ibu bapanya menyanyanginya.

LuVidA^^ said...

kiutnye
ni rase mcm da tua ni....uwaa nk kwen

maiyah said...

cumelnya.. tahniah

hanie said...

kiutnye baby tu..
eh..baby sume kiut ape..

:P

::SizuKa:: said...

comel! sangat suka tgk baby..tapi kalau yang baru lahir ni, takut sikit nak pegang. sebab lembut lagi. hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

comei baby tu...awak bila lagi....

Moon BlooDy Spell said...

haii datang menyinggah...
comelnya baby tu...
moon tak reti nak pegang baby kecik.. takut....

tahniah pada ur friends

blueCITY® said...

pic kawin tu adik akak la, bukan member

lallalaaa

Aus MeLankoLik said...

comel..
smoge menjadi ank yg soleh..
amin .