Si Comel yang Chengeng ?

Bismillah ...
first nak tanye ni...
cute tak budak ni ?
pada mata ku dia sangat cute ...huhu
ni la Tisya....
First time aku tengok dia...sejuk je mate memandang
sebab sangat cute ..hihihi


tapi...
bila aku nak dekat je dgn dia...
alamak .. nangis la pulak ...
adoyai ..
"kenapa ni sayang ?"
"auntie ni nampak menakutkan kah ?"
ahax ...

Ni la Ibunya ..Ibu pun cantik..
mane tak anaknya cute gile..huhu
Lili Haryati Suid..
kawanku mase sekolah menengah ...
dah hampir 10 tahun aku tak jumpe dia...
alhamdulillah aku dapat jumpa dia
pada hari Sabtu lepas ...

Kata ibunya ...
"Tisya ni harap comel je ..tapi chengeng?"
huhu...aku terkedu ...

"Chengeng?"

Chengeng tu ape ?

"Dia suke nangis dan sgt manje ..."
owh...
itu rupanya ....

Chengeng, Ngobak, kuat Teqiak .... same ye maksudnya ... Suke Nangis...huhu






3 comments:

Ena said...

Salam..

MEmag comel sgt.. ;P

mcm ibunyer.. sejuk jer muka ibunyer tu pun..

tunbegia said...

sungguh comel,

cengeng sebab nak adik lagi,

salamm,

LuVidA^^ said...

sangat cumel!~

tp klau cengeng tak best la +__+