Highway Eagle - Evo 10


Bismillah
ape khabar sume?
khabar aku kurang baik hari ni ...selsema....
huh..rimas ..seb baik tak demam..jadi aku masih boleh ke Office ...
alhamdulillah....

mm...Cerita ni agak sudah lame basi
Police Highway Eagle...
Evo 10 yang begitu canggih....
misti ramai pun yang dah tengok dekat2...
tak pe..yang dah tengok.....aku kasi refresh cket ..
yang belum tengok...boleh la tengok ...

Ni gambar Close Up bahagian depan ....
yang ade skrin tu aku pun tak sure GPS atau ape ....huhu
sebab dia tak bukak kan ? ke alat utk kesan speed trap? ntah ..
aku Jahil bab2 ni ...hehehe

ni plak Enjin...
laju la kete ni kan?...huh... bagus...mudah cket dia nak kejar kereta2 yang kurang ajar kat highway ....tapi yang aku slalu tengok kat highway tu Waja je? jarang plak nampak kete ni ...haks...


Ni plak kenang-kenangan bergambar bersama Evo 10
Police Highway Eagle....




6 comments:

wantie said...

Evo 10. mahap la aku lagi jahil bab bab keta ni...

ya la sejak dulu sampai sekarang still setia ngan keta tua aku tu.. hiksssss

Ena said...

cantekk la kete tu..

tp x paham sgt la bab2 evo bagai ni kan!.. tp tingin gak nak tahu... ehehhehe...

mamai said...

nak pinjam boleh tak

zan-xray said...

Pendapat saya memang patut pun mereka guna kereta ni, kereta sekarang mewah2 laju, takkan nak kejar penjenayah naik bmw tapi polis tu guna waja wira ke kancil je. lagi satu pengiring..
Banyak2 gambar, gambar yg last tu jugak menarik hati :-)

Mawar_berduri said...

wantie : thanks sudi singgah ....Evo 10 ni mahal lo..tak mampu nak paki ..hihi

Ena : Tu la bab kete ni slalunya lelaki yang arif

Mawar_berduri said...

mamai : kalau saya ade sebijik boleh pinjamkan ape salahnya ..tak baik kedekut ni ..hihihi


bro Zan : huhu..memang pun...sekarang ni banyak kereta mewah yang berdesup kat jalan..laju2 belaka....thanks ye..:P