Sukan extreme


Bismillah ...
hari ni nak share cket pic mase pegi tengok LTL last weekend
huhu..baru hari ni berkesempatan nak upload
seronok jugak tengok aksi diorang ni
banyak skill2 hebat yang dipertontonkan
diorang ni bukan sesaje je ...
tapi ade pertandingan yg dianjurkan oleh pihak BMX semperna LTL

basikal ni kecik je ..cam basikal adik-adik je ..huhu

Sebenarnya basikal ni basikal khas untuk wat aksi2 ni ...
tengok ada tempat letak kaki kat tayar depan dan belakang basikal ni


yang pastinya basikal ni misti ringan je kot ?
aku pun tak plak pegang basikal diorang ..
kalau berat camno diorang nak angkat cenggini ?....


- The End -




8 comments:

mamai said...

pakcik selalu juga buat macam nie dulu tapi asyik tertongeng ajer last-last basikal tu pakcik baling

zan-xray said...

Dulu2 memang sy pun pernah mencuba yang biasa2 dengan BMX ni tu pun tak menjadi..
memang kena tekun .
spi sekarang BMX masih digunakan utk aksi extrem ya.

pak long said...

salam buat mawar...
teringin nak nengok sukan cam ni dibuat kat lori ker atau keretapi...hehehehe

blueCITY® said...

salam mawar,

wahhhhhh
siap p skodeng budak2 main beskal ya
ekekekkee

cam best gak kan

fathiahRAIHANA said...

akak tak try skali ?
:D:D

JAJAGURL'Z .. said...

amboi kat mana nie?? ros jawab tag ok.

beLLa said...

wah.hebat2.sis xjoin skali ke?
hehe~

Idda Hashim said...

salam secangkir, sila dtg amek award kat blog sy. iddahashim.blogspot.com