Award and Tag Cik Hawa

Bismillah
pagi ni nak bayar saman plak ye ...
bukan saman lalu lintas ..atau saman parking
tapi saman Cik Awe kiut miut ..
hihi
Cik Awe nak bagi awrd tapi kna jawab TAG dulu yek ?
o.k ..ni akak jawab kan ye Cik Awe


1.Copy award

2. Buat ucapan
Thanks Hawe ye ...akak ni dah lame gak tak dapat award ...
award yang lame2 pun ntah mane akak save
bukan tak nak upload kat blog..
tapi bertambah berat la nak view blog ni nanti ...huhu
Thank u very much ....

3. apa yang bermain difikiran skunk ?
pukul berapa la agaknya auditor ni nak samapi ...agak suspen ye ...hihi

4. Apa nama samaran?
Mawar berduri, Ross, angah , Tie, Ila.......

5. 3 orang kamu sayang

MyDear Mummy
MyDear aYahanda
MyDear By
MyLovely Sister and brother

kata soh bagi 3 je kan ? ...tak kira nak letak banyak gak ...huhu

http://www.emocutez.com
6. Panggilan utk si dia?
By , sayang , kamu, Pok Cik ...

7. Hadiah yang diimpikan
Sebuah Banglo Mewah di atas bukit
ala-ala banglo Linda Onn tu ..hihi

http://www.emocutez.com
8. Blog yang korang suke visit
Blog Hawa
Blog Sis Biru
Blog Bro Zan
Blog Pok Cik Mamai
Blog Zack
Blog Kak Maiyah
Blog Ein Garfield
Blog Cik Mimie
Blog amyliana
Blog Sis Ena

adui..banyak la ..tak tersenarai rasenya ...huhuhu

9. Tag pada 15 orang
ramainya sampai 15 orang
so sesape yang tak de idea nak wat N3 baru
Silalah ambik Tag ni dan jawab eh ...
hihihi





Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

0 ♡ kas|h beRpanJangan ♡: