~Drifter King ~


Bismillah
hari ni da petang baru bley update blog...huhu
agak bizi....
actuallytak de story sgt pun nak share
cume weekend hari tu ade peluang pegi Putrajaya
ade National Youth Day
antara yang menarik kat situ ...
pada saya lah ...
cume aksi Drifter2 yang bertarung pada kedua2 hari tersebut
memang mencabar ..hihi

Ingat nak layan Karnival Jom Heboh
tapi sayangnya ..
tak banyak pun booth2 jualan macam selalu
tak jadi shopping
tu yang layan drift
kalau nak tengok gambar-gambar lain ..
boleh la klik disini








2 comments:

izansalleh® said...

tak berkesempatan pon nak pi jom heboh ;(

zan-xray said...

saya pun tak berkesempatan nak pi sana. kalau tak join dah geng pengakap 1 malaysia kat situ.

Minat drift betul dia ni :-)