♪♫•* lala....saya sudah ade teman baru .


Bismillah ...
sekarang saya dah tak kebosanan ye ketika berada di office
kalau dulu sy agak bosan
asyik2 lagu same je ....
mengantuk dibuatnya ...huhu


aku berhajat untuk dapatkan ini --->

untuk menemaniku di office ...
nasib baik boss ku seorang yang memahami
dia biarkan je saya pasang lagu ye ...
tapi sy pasang slow jela....
takkan nak psang kuat cam umah mak abah sendiri plak
hihi

tapi untuk sekian lamenya berangan dan mencari untuk dapatkan temanku itu



akhirnya ...
saya hanya dapat yang ini --->


tapi yang ini pun best ....
siap ade mawi world lagi
jadi dapat la saya layan lagu dan segar je mata ni kat office ..
hihihi..


thanks kepada orang yang bagi radio peneman ini kepada saya ....♪♫♪♫♪♫

~sekian~







6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wa....bestnye..dapat lah karoeke kat ofis...heheh

Mawar_berduri said...

Hawa : karok dalam bisik jugak la....hihi :P

zan-xray said...

ok la tu.. tak dapat sony dapat pensonic punjadi lah..

- hanya dengar lagu di dalam kereta dan di rumah sahaja..

Nur Hawa Mohd Zin said...

hah yelah..sat gi over langsung tak dapat nak dgr lagu...heheh

~AmyLiana8886~ said...

minat mawi ke? huhu..

Mawar_berduri said...

Hawa : hihi..tu la pasal..orang dah bagi betis tak leh la nak peha plak ...hihi

Amy : sy tak minat la dear ...tapi radio tu orang lain yang bagi ..dia yang da tampalkan sticker mawi tu ...