Hujung Minggu


Bismillah ..
harini sempat jugak update blog ..huhu
baru habis kursus .....ngantuk pun ade ..
tak de idea nak wat N3 yang menarik..
tapi rasenya yang ni pun menarik o.k kot ? hihihihi

http://www.emocutez.com
so nak story cket apekah aktiviti yang aku jalankan hujung minggu lalu ....

Hida : Ross, pernah tak masak spaghetti ?
Aku : mmm...knape? kamu nak makan ke ?
Hida : haah, teringin la .....
Aku : o.k , Hujung minggu ni kita buat k ....
so..aku pun try la masakkan spaghetti Angle Hair utk dia ...
dan ini lah hasilnya ---->ni kuah spaghetti yang masih didalam kuali
.
.
.
tadaaaaa
ni lah hasil yang telah siap dan sedia di suapkan ke mulut ..
hihihi
My Angle Hair Spaghetti

5 comments:

LanaBulu said...

cite je..??
ada ajak kita orang dak?
tak patut...

Mawar_berduri said...

hihi...nanti kalau ade open house boleh la ajak ... ^__^

Eazy Izzuddin said...

hi...
im back..

uish sedap nye gmbr di atas..
hehe
xD

maiyah said...

nak sket.. sodap tu..

riBEna said...

glup!
terliur plak..hehehe~