Pizza bertukar jadi Kenny =P

Bismillah ....

Kelmarin masa kat office ....rasa cam nak sangat makan Pizza Hut ...
ni bukan mengidam o.k ...karang ade yang tanya plak kan ? :P:P
tapi rase nak makan coz dah lama tak makan Pizza ....
tengok la website ada plak online service sekarang ni ..
tapi cam malas nak order online nak delivery je konon :P

pastu ...ade latest promotion ...nampak menarik ...
so dengan semangat jitu dan berkobar2 ....call la nak order ....
sekali !!! hampa o.k...
org tu cakap ...promosi tu area KL jerp ...Hartamas tarak ...Hartamas KL jugak kot..
mencik tau !! kempunan leleh air liur arr cenggini...grrrrrr

cancel order Pizza.....

***************************************************************************

masa dekat nak balik tu My dear sms "Bie datang 4.30 o.k"
so...balik awal la semalam ..

balik terus ke office My dear ..
then dia cakap ...

"Naik dulu tunggu Bie kat Kenny Rogers , dan order macam biasa o.k "
Yeaaaaaa....tak dapat pizza ...dapat Kenny ....alhamdulillah :)

ni la yang di order semalam ^__^ ..

Order Ice lemon tea je ...


chocolate Muffin ...yummy ..

ini for my dear


This is mine ^___^

He is also mine..... =P
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Terima Kasih sayang






7 comments:

AI said...

- alaaa...best nye...nak sikit...hukhuk

wahida said...

saya pulak kalau kat KR ni suka muffin dia jer...hehe...

tak pe, tak dpt pizza, KR pun jadik la...janji dapat berjimba2 kan..

Lya Colours said...

kita suka mac n cheese kenny, sodapppp

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@AI huhu..nak bagi sikit tak kenyang nanti ....kalo nak jom kita g kenny makan sesama :):)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@wahida Yeaahhh...berjimba itu harus :) :) hihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours dap ek? yang mana satu nih? tak perasan la

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours mac tu macaroni and cheese tu ke? aiyoo....hahaha..yang tu tau la ..mmg dap pon :P:P