Skodeng di bilik mandi

Bismillah ........

:: skodeng ::

Bagi yang tidak tahu maksud skodeng, skodeng ialah perbuatan melihat/mengintai sesorang secara bersembunyi tanpa pengetahuan tuan punya badan. Dengan kata lain maksud skodeng adalah mengintai anak dara orang.

alkisahnya begini : pagi tadi chat ar ngan sorang kawan ni ...
butirannya begini :P

>>>>>>>morning!~ ;)

>>>>>>munink dear

>>>>>pg tadi ada org nk skodeng sy mandi!!~ b&#^ tul!!

>>>>huh? serius? mcmmana kamu bley perasan ?

>>>sebelum ni dak umh dah ckp ada orang selak kain+jaring hijau kat tingkap toilet tu tau (coz tingkat betul2 tepi beranda tgga luar).. then pg tadi sy ngah gosok gigi n sy mmg pandang tingkap tu utk langkah berjg2... then nmpk tgn nk masuk kat celah tingkap tu, sy terus ketuk dgn berus gigi n jerit hoi.... terus pakai towel n keluar bgtau farah... then farah intai la luar melalui beranda dapur.. tgk dah xde.... then sy mandi tadi tutup lampu bilik air n buka lampu toilet......

>>huh? giler ar...bahaya la kamu ....takot buatnya dia rakam ? hah......mampos ....tutup la trus...paku ngan kayu ke tros?

>>ye tu yg kitaorg suruh maz minta tlg bf dia cari playwood n ketuk kat situ nnt.... takut dia letak kamera je kan... bangang laaa..... now nk mandi kena tutup lampu la.. at least x nmpk sgt kan.. cuma siang pun kena hati2 jgk coz ritu tgk terselak pun siang!!

>>tula pasal...diorang dah tau tu rumah bujang ....ape lagik ....tu yg berani mengendap tu ....hish

>>yerp.. mmg diaorg dah aim la... bangang kan? sy la yg terkena! (nmpk tgn tu) eeeeeeeeeeeeeeeee! besar plak tu!! bodoh!

>>tula..kamo ktok ngan berus gigi tak real ..patot ketok ngan parang ...hohohoho .....tak pon ambik batang penyapu tu ketok.

>sy rasa foreign tu.. (betul ke eja ni?) hehehe

>>yeke? negro? mak aihhhhh? takot arrrr

>> coz tgn besar n gelap... tp x laa gelap sgt... ntah la... sy takut dia masukkan ular la ros!! eeeeeeeeeee! coz teringat cite indon tu, yg dajalkan jiran dia... aishhh!! minta dijauhkan

>>hish..tak de la kot ..saya rasa dia nak skodeng je tu .......ade ke sampai nak masuk ular .......berani ke pon dia nak masukkan ular ?

>>>mane la tau kamu ...

>>>tula...btol tu ..tak pon wat sementara waktu kenalah kamu mandi berkemban utk keselamatan.....

>>terfikir nk berkemban jg.... tp mls.. muahahahaha.. tp tu lah takut kena rakam nnt lg malu kan... bangang betul la diaorg xde keja!~ ish!

>>tula pasal...baik berhati2 sblom terkena...karang buatnya dah donlod masok tenet plak? lagi naya


>>mana la tau gile kan.. ish.. nk mandi pun dah takut2 ni... tp kalau dia skodeng pun x nmpk kot kalau mandi canggkung... coz tingkap tingg jgk... tp kena hati2 la takut dia letak kamera je.......


>tula pasal...baik berhati2 sblom terkena...karang buatnya dah donlod masok tenet plak? lagi naya

hurmm tu lah.........







jadi...semua kna berhati-hati ye ..masa mandi tu pandang-pandang yew ...ish...risau taww...
Sekian


10 comments:

~AmyLiana86~ said...

sb tu amy xsuka guna toilet awam.takut org mengendap..tp kawan mawar ni kat rumah sendiri kan..bhaya tul..

Lya Colours said...

haha ada plak berkemban malas. keselamatan tuh. kat rumah kampung kene beware gak. dulu org ngendap celah2 pintu. dtg mak saya, jerit "hoi!!", lintang pukang lari.hahaha

rATu kEBaYA said...

bahayalah.. langkah paling selamat berkembanlah..

AI said...

- fuhhh bahaya tuh...

Cahaya_Kebahag!aan said...

prepare tali kat toilet pastu grab tngan dia & ikat kat supaya xleh lepas... bwak phone yang ada camera.. dah ikat amek pic...nk buat mst komplot reramai ngan hosmate lain..

Berkemban itu harus~~~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@~AmyLiana86~ Haah...kat umah sewa amy

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours haah...nak nak yang bilik air kat luar dan tak berbumbung ...huh...lagik bahaya .....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@rATu kEBaYA yup..saya pon dah soh dia berkemban :P :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@AI memang pon..bahaya kan ....ish..ish

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Cahaya_Kebahag!aan nanti i cadangkan kat dia ye soh ikat tangan mamat tu ....
memang harus kot ...elakkan perkara yang tak di ingini :)