Was-was


Bismillah....
sampai ofis tiap pagi sejak minggu lepas
pasti akan terpandang dua botol ini...
dah lama ada atas meja kat belakang nih...

konfius nak minum atau tak ...
korang rasa halal tak minuman nih?
packaging cam arak la pulak ...huhuhuhu







sume kat office ni pun cam tak berminat nak bukak air nih ...
ish...was-was tol la .....

6 comments:

rATu kEBaYA said...

kalau was2 jangan diteruskan... bagi jelah kat orang yang bukan islam.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@rATu kEBaYA ingat pun nak buat macam tu ....:)

Lya Colours said...

if hamper raya mesti ada air ni. kalau halal bleh je kot minum. tp dah timbul rasa was-was tuh baik x payah. bagi je org lain

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours tula...ni hamper raya la ni :) :)

AI said...

- ada cop halal ke tdk? yg ijau tu mcm sparkling fruit juice je kan...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@AI
tak de cop halal..tu yang wat was-was.....haah air tu sparkling tapi grape flavor ....