stylo-mylo

Bismillah....

pjam-celik...pejam -celik ...dah hari khamis....
bagus ....esok dah jumaat ..pastu hari berehat :) :)

o.k...ceritanya begini ...semalam baring-baring tengok tv ..
tekan-tekan channel kat remote astro tu ...
pastu ...terbukak la channel yang ade orang chatting-chatting tu
tak ingat la channel brape ....

pastu kan semalam ade game bola Malaysia lwn Jepun ...
so diorang ni chat la kat situ ...
keluar la pasal apek a.k.a khairul fahmi tu ..
siap ada yang masukkan gambar apek ngan aweks barunya ...
sape ke nama? Dahlia kot ? ntah la
malas nak ambik tau hal bebudak bercinta ni weyhh..ewahh..
macam la ko tu dah tua bebeno ..hahahahah

pastu ...ade sorang chatters ni ...
buat topik ...

antara gadis bertudung dan tak bertudung mana yang jadi pilihan ?

wahhh gitu topiknya ...
tetiba plak terlayan orang yang dok chat kat sebelah tu ....punya la tak dak kerja ..hahahha
ish..ish ...

pastu ade la mamat sorang ni ...dia cakap

ako suka awek yang free hair ...sebab aku suka yang stylo ...

o.k...persoalan aku sekarang ni ? yang bertudung tak stylo kah ?
outdated kah ? huhuhu...
aku rasa orang bertudung sekarang pon dah banyak fesyen ..
memang stylo-mylo habis lah rasenya ...
tapi mungkin pandangan dia la kot kan ?? tak pe la...
semua orang pun ada pandangan sendiri ....

nak tutorial pakai tudung stylo-mylo ?

hana tajima
pashmina
shawl satin
pashmina lagi
shawl budak kiut
budak kiut itu lagi

huh..banyak lagi ....kalo rajin pi search sendiri kat youtube tu .... :) :)







Sekian

"Terdidik wanita terdidik generasi, renung-renungkan dan selamat beramal "


14 comments:

Lya Colours said...

hoh saya outdated kot.ahahaha. still pakai tudung bawal. kadang2 je pakai tudung ekin tuh. sebab bila pakai shawl, terasa muka ini adalah macam belanga.hahaha

cheqna said...

macam2 la..
yang penting cheqna bertudung...outdated ke tak belakang kira...yg penting tutup aurat..=0

Qaseh said...

nape pilih yg pakai tudung dgn tak pakai tudung...nape tak pilih pada hati yg ikhlas rasanya ia lagi penting.

rATu kEBaYA said...

sekarang i pakai tudung lagi stylo dari free hair

AI said...

- lelaki yg nk wife free hair tu sbb dia nk tanggung dosa wife dia nnti...huaaaa..kankan

AI said...

- lelaki yg nk wife free hair tu sbb dia nk tanggung dosa wife dia nnti...huaaaa..kankan

noornazuha said...

hehe..janji msih menjaga hukum hakam agama..nak berfesyen x salah..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Lya Colours Lya..same la kita... sy pakai shawl pon bila datang mood gedix je ..hihi :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@cheqna yep..dahulukan yang wajib....:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@Qasehtula....kadang2 lelaki ni macam2....pandang luaran dulu ...tapi tak semuanya la :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@rATu kEBaYA tula...stylo pe pakai tudung kan ? stylo kat dunia dan akhirat gitu :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@AI btol..btol....btol....^___^

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

@noornazuha btol tu ...berfesyen -fesyen jugak...

wahida said...

yang penting hati...