Beli Bedak Arab dari Sepet 88

Bismillah....

Korang kenal tak Sepet 88 ? 
ala...adik blogger yang femes lagi kiut tu ...grrr..grrr ...
kalau tak kenal pergi la terjah blog dia 

dulu pernah beli Felina Inchloss tu kat dia...
kali ni beli lagi ...tapi kali ni beli bedak arab (kokuryu) 
teruja pulak sebab kali ni beli bedak dapat banyak free gift :) 
dan saya beli tak de kos postage pun 
sebab mintak dia kirim kat akak dia blogger yang jelita itewww ??
ala..Viruspadu ...

best rupanya bila kita beli barang dapat banyak free gift ni..ahhahhaa
patut la orang kalau beli barang mahal sikit misti tanya
tak de free gift ke? beli barang mahal ni? 
ceeewaaahh.. sy tak pernah cuba lagi tanya mcm tu ..sebab iolss is segan...
#sambil kelip-kelip mata 
:p #poyosssnisemuapoyossss... 
kalau dia nak bagi dia bagi  than saya just say thanks...
kalau tak bagi ..o.k xpe.....fine ...tq jugak..hew..hew 


ini beli barang yang tak mahal mana pun..sepet ttp bagi free gift o.k... 
ini bedak yang saya beli....bedak bersama span 

 ini free gift nya ....ade enam ketol semuanya ...hahhaha

tak cukup ngan tu siap dapat jam loceng ni lagi....
boleh buat alarm bangun pagi-pagi ...hew..hew...

Thanks Sepet88, thanks kak Viruspadu dan thanks Cik Sara Lynn gojes yang tolong orderkan..hahhaha
bukan nya saya yang order ..dia yang order kan ...
saya kan cakap tadi ..saya segan a.k.a malu-malu kucinggggg...hhahahha...

Sekian dari si pemalu kucing ini ..hahahha
buweeekksss

2 comments:

Lya Colours said...

lagi banyak free gift dari barang yang di order hehe

Sara Lynn said...

sebab sy order, tu dpt byk free gifts.. gitewwwww... kan sepet kan? kan?? **ehh? hahaa