Secretaries Day Part II

bismillah....

rase macam poyo pulak sebab buat sampai 2-3 part ni ...
tapi o.k la kan ? daripada tak de bahan nak update blog :p ....hihihihihi
aduhai..........pasrah jelahhhhhhhhh .....

masa hari Setiausaha tu kitorang sume dapat goodies bag ...
banyak jugak cenderahati dalam goodies bag tu :) 
dapat free o.k la kan ..happy je ... 

jom tengok apa yang diorang bagi .. 

 ade bunga sekuntum....setiap orang dapat bunga rose sekuntum...
sweet la organizer nih.... hiihi (tahnks ya ) 

dalam bag goodies tu ade cermin ...pic yang first tu ...yang warna biru tu ....
pastu ade jam swatch ......saya dapat warna putih...
lagi dapat purse Salvatore ferragamo ..warna orengggg...kenapa oren? huhuhu :( 
tapi o.k la orang nak bagi kita o.k je ... 
pastu kek....rainbow cake in a jar ....sweet je kek tu ..hihi 

tu je yang kami dapat .... 
anyway thanks ya ...
kalau buat lagi tahun depan pun best ..hihi
mudah-mudahan la ye ...

o.k bye ..

1 comment:

ArELeEz said...

oreng la cung! he3..