Jom like Pou

 Bismillah....

hai korang .....
meh nak introduce sikit.... ni pou kita tau ...huhuhu
comel tak? korang ade bela pou tak ?
main ni best jugak...kena bagi makan...bagi mandi...kna main2 dengan dia...
kalau kurang maknan bukan main lagi terkedip2 mata dia...kesian pulak nengok nya..hahha

pou kita nama dia ....
pou_mdmmawar :P ..pou pun nak letak nama mcm dalam blog? acaner tu?
arghhh...ghasak nak buat macamana dah letak macam-macam nama 
sume tak boleh..sume nama sedap orang lain dah ambik :( 
letak mdmmawar pon o.k what? berani kata tak o.k? hahahhah
tapi rasa macam skema je pou tu letak nama macam tu ..hahaha
-_____-"


kalau korang sudi nak friend ngan pou saya tinggalkan nama pou korang kat komen...
nanti kita like ye....macammana cara nak like pou ? meh nak tunjuk sikit 
kepada yang tak tau la...yang dah tau tu tak payah baca sampai habis ye ..huhu

 korang klik gambar 'fon' tu macam dalam gambar no.1 ...
korang klik 'friend' akan kuar pic macam yang no.2 tu ...
kemudian klik search, by nickname, enter the nickname cth: skarduty


kalau ade kuar la pic pou yang kita search tu ....
boley main bola pou tu atau klik like dan isi guest book dia

klik guest book tu dan add new message
macam gambar no.1 tu yang ada New Message + tu 
antara message yang boleh kita pilih macam yang ada pada gambar no.2 tu ...
ha... tu je la....simple je ...hihihi 
yoyo OooO je sampai siap buat ala tutorial gitu?? hahaha
over sungguh ...
o.k lah...baiii 


Sekian. 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

mama leen said...

wow dah ada baju... saya punya bogel lagi.. tak cukup duit nak beli...

Sara Lynn said...

haiii bila la nk dpt phone baru ni.. nk pou jgk!~ grrrrrrrrrrrrrr.. haha

Anonymous said...

Like la pou kite CikBubuPou :)

Bdx Doll said...

Tolong like pou aquew pou2015 tq