Happy Birthday Budak domok-domok.

Bismillah...

hari ni 22 haribulan kan ? eh? semalam birthday budak domok-domok lerrrr
sape dia? Syakirrrrrrrrr...my adik bongsu ...
hahahha...mentang-mentang dia tak baca blog akak dia .....
sesuka hati je letak budak domok-domok kannnn? 
ala..sekali-sekala ..ape salahnyaaaaaaaaa....

eh ..cepatya masa berlalu ...sekarang Syakir dah 10 tahun ?
dah besar dah .....hari tu entry masa birthday dia umur 7 tahun ...now dah 10 tahun ...
tak tau lah nak bagi hadiah apa kat dia....
bila tanya adik nak apa ...jawapan dia 
"adik tak tau lah ...angah bli je lah pape " 
masaklahnya pape tu mende ape dik oiii ?

haritu balik kampung ....pergi ambik dia balik dari SAR ...
tunggu tepi jalan (naik moto) 
orang lain sume dah keluar ....saya dok la tinjau mana la budak ni ?
rupanya dia yang paling tinggi dan nampak besar dari kawan-kawan lain ..hahahha
adoiyai ...boley pulak dok melenggang kangkung ...
dia tak nampak lagi angah dia dok tercongok tepi jalan nih....
bila dia nampak ...terus dia lari ...hahahha
adoi la adikkkk ....

hari sabtu lepas dia call...ingatkan nak remind birthday dia ...hahahaha
rupanya bukan .....dia bagitau dia masuk pertandingan bercerita peringkat sekolah ...
pastu hari ahad dia call lagi .... dia bagitau...Dia menang dapat no.1..
Ohyeeee??? hahah...congrats dear adik...
jadi dia kena bertanding pulak peringkat Daerah...kat Pengaklan TLDM lumut 
kalau tak silap 4/6......Wish him good luck ....
Chaiyoook...Chaiyokk 

Kepada adik : Angah doakan semoga berjaya didunia dan akhirat , 
Semoga membesar menjadi orang yang berguna, berjasa kepada mak ayah, 
berbakti kepada agama , bangsa dan Negara ....
Amin 


gambar Syakir yang paling latest ni jela yang saya ade ..huhu
tapi ni pun tak berapa nak latest benarnya ..
ni gambar Disember 2012...huhu
xde la domok-domok mana pun..saje jerrrr...hahahha


sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

nasib adik baru 10 tahun.. hurmmm.... ekekeke

Lya Colours said...

HB =)

LYAfrina said...

happy belated birthday buat adik.. moga terus bjaya dlm pelajaran n kehidupan