Secretarie's Day Part III -last part :P

Bismillah ....

o.k Part I dan  Part II tak de gambar Tuan tanah Kedaung ...
dah nama tanah ini hamba yang punya ....
jadi haruslah kena ade gambar Tuan Tanah kan???? 
janji ini last part .... o.k ... 

Meh la tengok 2-3 keping ....
letak 7-8 keping kang mau ade yang stress pulak kan ? hahahah
yela poyo jerp..hihihi 


Mdm Mawar with Linda a.k.a Sara lynn Gojesss 

 Yasmin, saya dan Cik Farah ala tomei...tomei 

 saya bersama farah yang cute miut gitewww 

  saya bersama Azie ...a.k.a Mak Yonggg yang sgt gojesss ...

akhir sekali ... see..... dewan tu menarik kan ?
geram je tengok lampu cute2 tu ...rase nak cabut sorok dalam hand bag.. :P 
dah macam majlis kawen  pun ado...hihi :P 

sekian. 

3 comments:

ArELeEz said...

untungnye cik2/puan2 secretaries sekalian.. sbb every years diraikn.

Lya Colours said...

wah syok ah

Sara Lynn said...

x berapa nk gorgeous that day coz teknik pakai tudung x betul.. ekekkee... =( **dah mmg x betul, nnk salahkn tudung... T__T"