Cepat Bosan

Bismillah....

o.k hari ni pun bosan..hari-hari bosan...yapedaaaa...
tak tau nak buat aktiviti ape supaya tak bosan....
macam hari ni mula start bosan bila...

ade satu customer ...asyik call....saya dah tentu la tau customer tu orang yang same 
sebab telefon saya canggih sikit dari telefon biasa tu ...
bila orang call naik nombor .....dah nombor yang sama asyik naik dah tentulah caller yang sama...
dia nak cakap ngan officer , bila kita cakap officer tu meeting n call back after lunch 
dia macam rasa  kita tipu dia pulak asyik nak call...
bila dengar suara saya letak? (dengan harapan officer yang dia call tu nak jawab la....
sy tipu dia kata officer tu meeting ? 
hoiii...what the fishh??? .....orang cakap meeting...meting lah...main-main pulak ....
ko nak soh aku biar telefon tu berdering dan pengarah yang angkat ke macammana?
ko nak main-main call letak ...call letak macam tu kat fon orang lain boley la...
jgn nak buat kat fon aku karang bos yang jawabkan karangggg...grrrr...grrrr 
ha..kan..dah start dah bosannnya ...hahahaha
adoiyai..sorry lepaskan perasaan marah sikit... :P 

dek kerana kebosanan walaupun telefon asyik lah berdering-dering ....
jadi mari kita tukar rupa blog kita ....
asyik rupa sama bosan jugak.....saya dah la jenis cepat bosan ... -_-"
kalau perabot rumah pun asyik posisi sama rase bosan jugak kan?
jadi alih-alihkan perabot tu baru tak bosan...
kalau makan lauk sama jeee...bosan kan ? 
jadi kita tukar menu lain ..........
kalau laki asyik sama (dah tentulah kan ?) bosan pulak macamana?
hah? gile kau ...hahahhahah
soh la dia tukar fesyen rambut ke ....
simpan jambang ke? pakai topeng ke? hahahahhaha... #overnya kau makjah...
hopefully tak de la yang nak bosan tengok laki sendiri pulak kan ? 
harapnya tak bosan hingga akhir hayat lah kan .......
o.k..melalut sudahhhh..hahaha


kebeno-beno nya nak citer pasal template baru blog ni ha...tu je 
dah lama tak pakai template download2 ni..selalu pakai yang boley customize tu ..
pastu boley wat header sendri tu .....tapi tetiba macam MALAS...
jadi ambik yang download ni lebih mudah dan cepat ..pastu o.k la....design dia cantik..huhu
heh memang lah banyak pilihan..merambang bijik mata ni......
o.k tak rupe baru blog saya? ewah..hahhaha

o.k tu je nak membebel...sekian...

Wassalam. 



Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

2 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

blog saya gituu je la rupa dia. malas nak tukar hehehe

Doy said...

Ros!hehe.