Burger Bakar dan Meatball Abang Burn

Bismillah...

Akhirnya dapat jugak saya merasa Burger Bakar Abang Burn yang famous itew 
Tn.John bawak saya pergi makan burger bakar ni malam selasa haritu ...
dapat makan burger dikala hujan lebat ...fuhhhh ....hilang rase lapar ...
(kalau makan waktu biasa pun hilang lapar jugak) ...mih..mih..mih :P 

 o.k ..ni burger pilihan saya ....
burger Burn Cheese Chicken ...
rasanya o.k....cheese tu sedap...saya paling suke roti dia ..
roti tu rase ginger bread ....wangi..
isi ayam tu memang tebal dan isi tu dimasak dengan sempurna...
cuma saya rasa sos tu kalau boleh saya suke yang banyak...
maksudnya atas bawah nak sos...
yang ni atas ade cheese bawah baru ade sos....
bila rase sos pedas2 manis gitewww biar berasap baru lagi power..hihi :P 

 yang ni pulak burger pilihan Tn.John ...
dia mmg suke beef burger ....jadi dia pilih 
Abg Burn Beef Burger leleh..
sos dia black paper.....isi daging tu ..fuhyooo..tebal...
sos black paper tu o.k .....tak de la pedas giler macam makan prosperity burger McD ...
yang tu pedas terangkat punyaaa... 

Meatball Abg Burn ni didatangkan bersama Cheesy Wedges 
sos resepi rahsia Abg Burn ni pun o.k....meatball dia guna daging Asli ..
bila gigit tu memang terasa lah daging dia...

o.k...sesiapa yang teringin nak makan burger Bakar Abg Burn ni 
beliau dah ada banyak jajahan o.k...
jadi mmg tak susah la nak pergi cari ...
boleh cek kat Blog abg Burn ye ..klik disini 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Lya Colours said...

fuyoo komen macam master chef hehehe

Sara Lynn said...

burpppppppppppps

LYAfrina said...

yummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
\sungguh mengiurkan....

~AmyLiana86~ said...

FUH..mawar makanan dah serasi..huhu..sedap tu..