Fish n Chips Marrybrown

Bismillah ..... 

Ni kisah hari Ahad pulak ..... dalam tak plan apa-apa tetiba ter berjalan la pulak ...
malam tu Ayah call (ayah Tn.John) ajak pergi Felda Sendayan ade kenduri kesyukuran sikit 
kenduri masuk rumah baru kot ? rasenya la ............
mula-mula Tn.John macam taknak ikot ..
tapi pagi tu tetiba ntah mimpi apa dia nak ikut pulak ? ...
jadi mmg kelam kabut la saya ni siap...iron baju tudung sume ! 
mandi pun main celup-celup ja ...hahahhahah masa dia cakap tu tengah basuh kain ...
terus tak jadi nak sidai ..spin pastu tunggu balik tengahari baru sidai 
T______________T 

gambar masa kenduri nan hado....masa tu mood blogger kurang menular ..kakakkaka
jadi makan je tak snap pic pun ...
buat perangai cantik sikit ... ngan family mertua kat rumah orang pulak kan ! ...
kikikikiki  -___-" 
gambar iklan Marrybrown ..nampak padat kan ! 

dipendekkan cerita ade Marrybrown la kat Sri Sendayan Gallery tu .....
pegi draw duit kat BSN terus singgah kat Marrybrown ni... 
b4 this pernah sekali kot makan kat Nilai rasenya ....tapi makan ayam goreng 

kali ni kami pilih fish n chips pulak.... nampak gambar menraik, tertarik! 
terus order sorang sepinggan .....
dan hasilnya ialah ini 


rase fish fillet tu sedap ! ....sos yang putih tu ..masam-masam ...pon sedap 
tapi dia punya coslow salad tu tak sedap! 
kobis tu macam bau hapak sikit..mungkin simpan lama .. -__-" 


dah lama tak snap pic instaplace ...jadi snap sekeping gambar air je ..hahahha 
meh nak close up sikit gambar fish fillet tu ...... tudia...
kenyang lah jugak makan ni dua keping ... 


Sekian. 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

3 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Fazleyatul Aini said...

saya selalu beli bubur je kat MB

LYAfrina said...

tau tak..lya x pnh lagi makan or masuk MB ni.. kat Kmn mmg xde,, kat Kuantan pon xde.. tp kat Kuala Trg ade.. bila ke sana.. mmg x pnh cuba MB ni

ArELeEz said...

chick-a-licious marry brown pun sodap jugak.