Open House Office

Bismillah ...

Semalam ade Majlis Networking Aidilfitri ....
tahun ni punya Majlis memang puas hati ...thumbs up! 
sebab makanan enak! cukup dan siap ade yang boley tapau lagi ...
alhamdulillah rezeki ...hahahaha :P 

 turun awal sikit ...11.45 .. Majlis start kol 12.00 
tapi turun awal sebab nak dapatkan tempat kat Meja ...
tak nak makan kat kerusi macam tahun lepas...
tak best ...susah ...:( jadi tahun ni dapat la kami meja ... ^_^"
boley la makan , snap gambar dan berjimba-jimba... hihihi 

Buat perangai sikit ..tehehehehe...snap gambar before pergi majlis raya 
abaikan pose-pose yang mintak di lempang itu ..hahahha ..
 T_____________T 
tema tahun ni Emerald green... tapi kalau xde ..pakai jelah baju apa pun .. xde sape nak marah 
o.k kebetulan sgt salah satu baju raya saya tahun ni  warna Emerald green.. jadi good ...kita ikut tema .. hihi
jom tengok apa menu yang best semalam .............

 yang nasi hujan panas tu sedap....
daging hitam tu sedap ...ayam sambal tu sedap...eh..semua sedap? 
memang pon! 
nasi dagang  terbaik! laksam tu  super -duper punya sedap ! 
ni betul tak tipu ...sedap hoiii ...mula ambik sikit nak rasa konon ...sekali 
perghhhhhhhhh ! mantap ..terus pegi ambik skali lagi ...
lepas makan gosok perut sambil menyesal makan banyak ...hahaha 
ni la masa puasa turun 3 kilo lpas raya naik berkilo-kilo! damn ! 

  bihun sup tu ambik makan sikit ...tapi lepas hujan kuah dia beku! damn lagi ....
kuah minyakkkkkkkkkkkkk ! habislahhhhhh ...mau membeku dalam perut ...waaaaaaaaaaaaa..stress
ice cream rase yang dak Linda punya je ..sedap! 
tapi tak ambik pun sebab ramai ummat beratur kat situ ...malas nak berasak-asak ..
jadi la rase sikit ....
 dari jauh ingtakan kebab .... bila pergi dekat rupanya Chicken dance ..eh ...salah Chicken roll 
ambik satu ..makan ..sedap la jugak ..kira o.k-o.k lah yang ni ......

sate ni saya makan satu cucuk je ... :( 
sebab asal dia letak je ...habis..asal baru nak letak dah penuh manusia kat situ ...
tak dapat ambik kita ambik gambar je la..huhuhu ...
tapi rase satu cucuk tu pergh..sedap jugak ...lembut satenya ... 
ABC tu share ngan Linda .....tak sedap ! 
cayor! hihihi...ni misti Linda letak gula sikit .. xpe...
karang maneh sgt potong kaki pulak kan payah ...........

o.k sekian ... 


Jangan malu-malu singgah lagi ye, Terima kasih.

4 ♡ kas|h beRpanJangan ♡:

Sara Lynn said...

ABC cayorr coz tgn x menyempat nk ceduk gula lebih! sebelah tgn pgang ice cream slurp2.. dgn org berasak2.. hahhahaha

Fazleyatul Aini said...

apa-apa majlis pun kalau menu dia sate memang cepat habis

- G C - said...

hamboii.. meriahnya dengan makan2.. lawa plak warna emerald green tu.. i loike!

ArELeEz said...

meriahnye makanan! jeles, owh..!