Restoran Sri Suria, Amcorp Mall , PJ

Bismillah ......

malas nya nak update blog! tolonglah ...ffuuuuhhhhh...ffuuuhh....
mood come to mummy ...hahahaha 
otak malas fikir ...mood plak swing! jadi kita buat n3 berdasarkan gambar yang ade jelah ye ...

ni kisah tak tau lah berapa minggu yang lalu ...
petang tu teman Tn.John pegi ofis lama dia ade kerja nak settle kan ...
jadi saya disuruh lepak dulu sorang kat restoran ni ....
dia suruh order air untuk saya minum je dulu ....
hekkk..ingat order air saje boley ke nak tunggu dia sipakan kerja selama almost 2 hour tu ?
kematu montot  nak lepak sorang kat restoran tu .........
habis kalau order air secawan nak sedut sikit-sikit bajet untuk 1 jam ? 
sorry ...iolss is suke minum air ...sekali slurrrpppp separuh cawan... slurrrppp lagi habis lah ...hahhahahha
jadi kita order ABC special ni .. ....yang ni o.k untuk tunggu sejam lebih tu ...

 Ni ABC special ....yang specialnya hanyalah ice cream kat atas tu jelah kot! 
sebab dalam ni cuma ade ais, susu, sirap merah dan sirap hitam 
pastu kacang tanah, kacang yang baked bean tu ....cincau sikit....dan yang petak macam jeli potong kecik-kecik tu .....hurrrmmm....jagung  ke nata ke nan hado...jadi kurang kick ...

  selepas 1 jam setengah melangut ...Tn.John text me 
"orderkan Bie macam biasa " 
fine...lepas sejamsetengah kat situ terkedek-kedek panggil waiters nak order makan ... 
ghasakkk .... jadi untuk Tn John order yang ni ...

  mee kari kegemaran beliau .... 
ni recommended ... sebab sedap 
 yang ni kegemaran saya ....
Chicken herb noodle soup ....also recommended ....
menu lain kureng sikit kot kat tekak saya ...
restoran ni tak pakai Aji dalam masakan .....katanya lahhhhhhh........


jadi ni kira dinner kami lah malam tu ....

Sekian. 

2 comments:

Fazleyatul Aini said...

tinggi ABC. menggoda aiskrim tu heh

ArELeEz said...

apekah name restoran nih?

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...