Asyik MAKAN!

Bismillah....

alahai puasa sebulan ...pastu open house pon sebulan...
cemano den ni hah nak diet???? helppppp...stress arr gini ...
dah la tak tahan godaan bila nengok makanan super duper sodap ! ....
Redhoooo ...takkan lpas sebulan open house ni nak kena sambung puasa balik lagi sebulan? 
iolss tak segagah tu .. #lapairmata ................... huhuhu 

 dah #lapairmata meh nak sambung citer lagi ...
ni Majlis Aidilfitri Bahagian ... gabung dua Seksyen...
Memang Meriahhhh! Makanan dia banyak! 
ko makan la sampai mabuk pon masih banyak ...hahhahahahaha 

 the dessert ! 
ade satu puding tu ...dia macam puding biskut marry tu ..tapi coklat dia punya la meriah......
Sedapppppp ..... gambar tak snap pon..sebab puding tu sampai lambat ...
dah start Majlis baru ade ......habislah ...tak berani arrrr nak cek gula....
takot pitam nanti -____-" 


Ni menu utama........yang roti jala tu saya makan ngan kuah durian ...perghhhhhhhh ! 
#telanailio .....nasi tu saya tak rasa ...ayam pon tak ...lemang tak ...nasi impit pun tak !
yang saya makan semalam...laksa penang + laksa Johor ! 
yummmyyyyy  .....very the delicious.........


sebelum Majlis kami buat inspection dulu ...hahahhahaha 
jadi ambik gambar kasik pose sikit ... :P 
Linda cakap snap gambar cekak pinggang gini boley nampak kurus sikit ...
 #nampak jela...sebenarnya ? nan hado pun!!! T____________T
dan boleh mengecilkan lengan ...jadi trus pose camni ...hahhahahhahah
sebelum makan boleh la....lepas makan berani nak snap gambar? 
lupa kan jelah ...ko tarik napasss pon belum tentu boleh sembunyikan aset yang di ternak tu ...agaggagagaga 

Yessssszaaaa semalam dapat makan sate !!! 
jadi terus poyo2 snap pic ....masa Jamuan Kementerian tak dapat sate kali ni sampai sate trus grab ! 
Tq Linda ambik kan sate.....tapi kami makan habis tau ..tak baik membazir ! 
.....membazir tu kan amalan Syaitonnnnnnnn ....
 ape ke heiiiiiiiiyyy nya aku makan sate dah macam isap ke cium sate tu ??? hahahhaa
lantakkkk ...janji pose with sate this time :P 

Sekian ... eh....hari ni ade lagi tau Jamuan makan ! 
arggghhhhhhhhhhh stresss......... -_____________-"
 padahal dalam hati bukan main lagi melonjak keriangan??? 
petang ni atau next week kite show off ye ...Opssss...show Off ? 
ayat tak menahan ...agagaggaggaa...

Sekian 


5 comments:

ArELeEz said...

xpe. ternak je dulu 'aset' tuh. nanti2 baru 'tuai'. ha3..

Fazleyatul Aini said...

syawal memang bulan untuk makan dan memasak jamu orang makan

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehee.. nasib baik raya tahun ni ada excuse boleh makan banyak sikit, sebab utk 2 org kan.. pantang ni kena sungguh2 lah ! best nya ada makan2 ramai2 kat ofis, saya kerja sorang ;(

Sara Lynn said...

nyummmiiiiiiiissssssssssssss!~

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/