Jalan-jalan Kuching Waterfront

Bismillah....

Memandangkan malam adalah aktiviti bebas...
jadi kami bercadang saja nak jalan-jalan tengok sekitar Kuching Waterfront tu 
tak ada lah jauh sgt ...
 Bangunan Dewan Undangan Negeri, Sarawak .....
cantik..siang cantik malam lagi cantik...
seberang sungai ni 
 ni semua cubaan kamu bergambar dengan night mood 
ekeke...habis semua macam shaking 
rase macam menarik jugak....tapi macam scary pun ado -___-"  
sbb ada bayang-bayang yang tak tau bayang siapa sebenarnya ..haha ..


 Kumbang di kelilingi munga! 
Munga mengelilingi Kumbang..
semur mengelilingi gula...
Gula dikelilingi semut?? 
apa-apa jelahhhhhhhhh 
 confused ...hahahha 

 nampak tak replika buaya tu ...
amboii..kenmain lagi pose kat tepi sungai tu kan ..confident tu ... :P 
keesokan harinya bila boss kat Sarawak Branch cerita baru tau dalam Sungai tu pun ado buaya! 
fine..! nasib baik sempat snap gambar ni ..kalau tak ...hish..x berani den..malam-malam lak tu ..
huhuhuhuhu 

 Amboi Lindaaa.....bajet muda remaja je pose gitu kan ? 
hahahah...si Ayu tu nak lompat la tu ....
hihi, Kak Ina jugak maintain pose Ayu gitew ..pppffffttttt :P 

Tak ketinggalan jugak pose Teknik Bergabung ....
ni dulu masa zaman muda remaja mmg suke wat pose macam ni ...
sekarang dah tuo pun masihhhh lagi..haishhh
#hapalahnakjadiknikan
o.k nah belanja sekeping gambar 
gambar yang memberatkan entry ni ..ekekeke 
-______-" 

tapi ade yang lagi berat tau ....
tapi ni bukan gambar yang berat ..masalah dia yang berat ...
kesian nengonye ...
tak caya ? 
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

see? nampak tak masalah punya berat sampai 
kening bertanduk? nampak dek buaya sure scary ...

hahahhahaha...sorry Linda ..
so comey awokkkk pose gini ...

Sekian. 

3 comments:

Fazleyatul Aini said...

nasib bek boye tipu hihi

Sara Lynn said...

cehhhh bab membahan xleh blah!!! hahahaha

ArELeEz said...

jap nak tambah.. semut & gula xdpt dipisahkn. he3..

Kuala Gandah Elephant Sanctuary

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Hai Korang ...gigih mokcik curi masa nak hapdet cerita kali ni #suscuba hihihi  takut terlepas d...