Si bulus

Bismillah.....

tetiba rase rindu juga nak balik kampung ...
tengok dalam fon ada gambar yang along hantar ni ....
si mone dan jambul dok main-mian 

dah tau dah diorang ni kalau main habis bersepah ..
berlari macam tak cukup rumah ....haishhhh 

 pastu along snap gambar pandai pulak berdrama 
choi sgt tau ..hahaha 
see? buat-buat tido.....dan dan tu jugak la tido ...
nampak macam lena sgt tido nya padahal tadi bukan main berkejar kesana-sini 
hihi...
 ni pulak kucing kat rumah...comel o.k 
gebu sikit ....tapi cuma dah besar la...kalau kat kampung ni mmg dah ambil bela ni 
tapi kat KL tak sesuai ..takut menginiaya dia je...
jadi kita bagi makan macam tu-macam tu jela  
banyak pulak kucing cute-cute yang nak muncul kat area rumah 
yang ni bukan main pose lagi ...dalam hati tu mmg geram je nak bela...
nasib baik time nak balik kampung diorang tak muncul..
kalau tak da sampai Perak dah kucing2 ni ..ekeke 


Sekian 

3 comments:

Nafira usof said...

sonokkan tgk gelagak kucing.
sangat menghiburkan. boleh hilang stress bila melayan dorang main.
Zura pon teringin gak nak bela.. tapi kesian.. nanti x cukup kasih sayang plak kucing2 tuh.

LYAfrina said...

kesiannya kucing2 tu,, comel2.. maybe y org buang klo comey2 camni.. lya klo dh sekali bela... mmg xkan sanggup nk buang lagi.. xkira la kucing tu peel berak merata ke.. sabar je la.. letak je kat luar rumah.. tp klo nk buang mmg x sampai hati

ArELeEz said...

betul2 kucing malaya nih! tido pun nak alas jalur gemilang. he3..